1
Øretelefoner

Øretelefoner

  Øretelefoner

  Dyb bas

  Akustiske porte på fronten giver en dyb og kraftig bas, samtidig med at det vinklede akustikke design sikrer en behagelig pasform. Den medfølgende kabelspole er praktisk til at hænge på tasker og bælter.

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Dyb bas

Akustiske porte på fronten giver en dyb og kraftig bas, samtidig med at det vinklede akustikke design sikrer en behagelig pasform. Den medfølgende kabelspole er praktisk til at hænge på tasker og bælter.

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Dyb bas

Dyb, kraftig lyd

 • Det holdbare Flexi-Grip giver en stærk, fleksibel forbindelse

  Det holdbare Flexi-Grip giver en stærk, fleksibel forbindelse

  Det bløde Flexi-Grip-materiale, som øretelefonernes kabinet er beklædt med, forbedrer ydeevnen og forlænger holdbarheden. Det beskytter kabeltilslutningen mod skader, som ellers ville forekomme på grund af gentagen bøjning af øretelefonkabinettet ved hyppig kontakt med brugerens fingerspidser, når øretelefonerne tages på og af.

 • Kabelspole forenkler kabelopbevaring og længdejustering

  En nem løsning til kabelopbevaring og justering af kablets længde. Mere praktisk bliver det ikke. Øretelefonerne kan også sættes på.

 • Angled Acoustic Pipe-kanaler med retningsbestemt og præcis lyd

  Angled Acoustic Pipe er designet efter krumningerne i menneskets øregang, så lydbølgerne fra højttaleren dirigeres nøjagtigt til trommehinden med den fineste lyd

 • Fantastisk støjisolering til kvalitetslyd på lav styrke

  Du behøver ikke længere at skrue op for lyden på larmende steder. Angled Acoustic Pipe og de perfekt tilsluttende ørepuder afskærmer baggrundslyd markant og giver dermed den samme lydkvalitet på lav styrke og længere batterilevetid.

 • Et 1,2 m langt kabel, der er ideelt til udendørs brug.

  Den ideelle kabellængde, så du får frihed til at anbringe din lydkilde, hvor du ønsker det.

 • Det ergonomiske Angled Acoustic-design sikrer naturlig pasform

  Det uovertrufne design med en svag drejning på 15 grader i Angled Acoustic-modellen, som er baseret på anatomien i det menneskelige øre, sikrer naturlig pasform og uovertruffen komfort.

 • Ultrabløde silikonepuder i 3 størrelser sikrer ideel pasform

  De udskiftelige ørepuder, der fås i tre forskellige størrelser (lille, medium og stor), sikrer personlig tilpasning til hver enkelt bruger. De er endvidere fremstillet i ultrablødt silikone for at sikre optimal komfort ved længere tids lytten.

 • Akustisk portkontrol styrer lave frekvenser, så du får en dyb, ren bas.

  En akustisk port er et lille hul i ørestykket, som giver luftgennemstrømning i højttaleren og derved styrer lave frekvenser, så der skabes dybe, rene baslyde.

 • Bløde silikonepuder sidder behageligt i dine ører

  På grund af deres bløde silikonepuder sidder de skånsomt i dine ører, samtidig med at de giver mange timers bærekomfort

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i