1
Øretelefoner

In-ear-hovedtelefon med nakkebøjle

  In-ear-hovedtelefon med nakkebøjle

  Nano-rem

  Vær tættere på din iPod Nano og din yndlingsmusik med disse hovedtelefoner med rem, designet til iPod Nano. Den tilpassede, sikre tilslutning sørger for, at du ikke går glip af en eneste melodi, når du er på farten.

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nano-rem

Vær tættere på din iPod Nano og din yndlingsmusik med disse hovedtelefoner med rem, designet til iPod Nano. Den tilpassede, sikre tilslutning sørger for, at du ikke går glip af en eneste melodi, når du er på farten.

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Nano-rem

Designet til iPod Nano

 • Turbo-bas-luftporte giver den dybeste og mest fyldige lyd

  Turbo-bas-luftporte giver den dybeste og mest fyldige lyd

  Turbo-bas-luftporte lader luften passere og gengiver hi-fi-lyd af den dybeste og mest fyldige bas.

 • Perfekt tætning i øret lukker udefrakommende lyde ude

  De meget små 10 mm højtalerdrivere passer behageligt ind i øret og takket være det usædvanlige behagelige tilpasning, bliver lyde ude fra lukket ude og du opnår en lytteoplevelse af høj intensitet.

 • Ultra-lille og effektiv driver giver perfekt pasform og perfekt lyd

  Dette betyder, at du stadig kan nyde godt af hovedtelefonens overlegne lydkvalitet ved lave lydstyrkeniveauer og samtidig få længere batterilevetid.

 • Passiv støjisolation giver bedre lyd ved lavere lydstyrke

  Den perfekte, tætte pasform i dit øre forhindrer uønsket baggrundsstøj, som kan skade den rene fornøjelse af at lytte til din yndlingsmusik. Det betyder, at du stadig kan nyde dine høretelefoners enestående lydkvalitet ved lavere lydstyrkeindstillinger, og at du også nyder godt af længere batterilevetid.

 • Neodym-magnet forbedrer basgengivelsen og følsomheden.

  Neodym er det bedste materiale til at frembringe et stærkt magnetisk felt, så der opnås større følsomhed i en svingspole, bedre basgengivelse og en højere allround lydkvalitet.

 • Ultrablødt remmateriale giver høj komfort

  Den ultrabløde rem er lavet af slidstærkt bomuld, som er meget skånsomt over for huden. Det betyder, at den er meget behagelig at have på.

 • Ekstremt bløde gummipuder giver sensationel komfort

  Gummipudernes ultrabløde materiale er rart at røre ved og tilpasser sig dit øre uden besvær. In-ear-hovedtelefoner har aldrig før været så komfortable.

 • Let, blød rem giver varig komfort

  Du kan bære din iPod Nano rundt om halsen som et ultimativt "fashion statement" med denne lette rem. Den er lavet af blødt og silkeglat stof, og opbevarer din iPod sikkert, samtidig med at du ser smart ud og føler dig godt tilpas.

 • Nano-link-tilslutninger fastholder sikkert din iPod til remmen

  Nano-link-tilslutninger sørger for, at din iPod bliver holdt sikkert fast til remmen.

 • Kraftfulde microdrivere leverer det bredeste frekvensområde

  Særligt designede microdrivere producerer ekstra dyb bas og et bredere dynamisk frekvensområde for at frigøre hele potentialet i din Ipod Nano.

 • Smart rem giver nem adgang til din iPod Nano uden brug af greb

  Du kan bære din iPod Nano rundt om halsen med den smarte halsrem, hvilket giver et rent og ikke for pyntet look. Den giver hurtig og praktisk adgang til afspilleren.

 • Akustiske porte til velafbalanceret, realistisk lyd

  Akustiske porte lader luft strømme gennem hovedtelefonerne. Det giver balance mellem de høje toner og bassen, hvilket giver en mere fyldig og realistisk lytteoplevelse.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i