1
Øretelefoner

In-ear-hovedtelefoner

  In-ear-hovedtelefoner

  Fuld komfort

  Disse øretelefoner er designet med komfort for øje og har et gel-stel, der blidt tilpasser sig din øremusling. Det vinklede design leverer præcis, målrettet lyd med en perfekt forsegling, som giver ren fordybelse i lyden.

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Fuld komfort

Ekstra komfort: udviklet til iPod-betjening

 • 3 udskiftelige ørepuder lavet af gummi

  3 udskiftelige ørepuder lavet af gummi

  Der er tre udskiftelige ørepuder fra størrelse lille til stor, så mon der ikke er en størrelse, der får denne hovedtelefon fra Philips til at passe helt perfekt til dine ører?

 • Betjen din iPod med fingerspidserne

  Med in-line-kontrollen kan du nemt justere lydstyrken op/ned, springe til forrige/næste nummer, spole frem/tilbage, afspille og sætte musikken på pause på din iPod. Den muliggør betjening med én hånd og garanterer en unik brugeroplevelse.

 • Øretelefoner med gel-stel giver den bedste komfort

  Øretelefonernes stel er designet specifikt med henblik på komfort, med bløde gelmaterialer, der nænsomt tilpasser sig øremuslingens form.

 • Ergonomisk øretelefondesign giver den bedste og tætteste pasform

  Angled Acoustic Pipe er ergonomisk designet i forhold til anatomien i menneskets øregang. Den passer så tæt og behageligt i øret, at du helt kan glemme, at du har den på.

 • Ekstremt bløde gummipuder giver sensationel komfort

  Gummipudernes ultrabløde materiale er rart at røre ved og tilpasser sig dit øre uden besvær. Øretelefoner har aldrig før været så komfortable.

 • Angled Acoustic Pipe-kanaler med retningsbestemt og præcis lyd

  Angled Acoustic Pipe er designet efter krumningerne i menneskets øregang, så lydbølgerne fra højttaleren dirigeres nøjagtigt til trommehinden med den fineste lyd

 • Fantastisk støjisolering til kvalitetslyd på lav styrke

  Du behøver ikke længere at skrue op for lyden på larmende steder. Angled Acoustic Pipe og de perfekt tilsluttende ørepuder afskærmer baggrundslyd markant og giver dermed den samme lydkvalitet på lav styrke og længere batterilevetid.

 • Højtydende højttalere leverer rungende lyd og kraft

  Højttalerdriveren er lavet af mylar komposit-materiale, der giver et meget følsomt, men dog kraftfuld element, som muliggør fantastisk udgangseffekt og hi-fi-lyd uden hørbar forvrængning.

 • Etuiet beskytter øretelefonerne, når de ikke er i brug.

  Dette etui er praktisk til at beskytte øretelefonerne, og samtidig forhindres kabelfiltring, når de ikke er i brug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i