1
Øretelefoner

In-ear-hovedtelefoner

  In-ear-hovedtelefoner

  Mix & Match

  Disse øretelefoner leveres med udskiftelige ørepuder, så de passer til din stil og din mobiltelefon. Basporte optimerer den akustiske luftstrøm og giver enestående lyd.

  Unfortunately this product is no longer available

 • Mix & Match

  Play Pause

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Mix & Match

Disse øretelefoner leveres med udskiftelige ørepuder, så de passer til din stil og din mobiltelefon. Basporte optimerer den akustiske luftstrøm og giver enestående lyd.

Unfortunately this product is no longer available

Mix & Match

passer til din mobiltelefon

 • 15 mm ørekapsel optimerer bærekomforten.

  15 mm ørekapsel optimerer bærekomforten.

  En 15 mm ørekapsel, der er lille nok til at give optimal bærekomfort og stor nok til at give en tydelig, uforvrænget lyd, har den ideelle størrelse, så du kan nyde lyden.

 • Det holdbare Flexi-Grip giver en stærk, fleksibel forbindelse

  Det holdbare Flexi-Grip giver en stærk, fleksibel forbindelse

  En blød, fleksibel del beskytter kabelforbindelsen mod beskadigelse, der ellers kunne opstå ved gentagen bukning.

 • Neodym-magneter forbedrer baseffekt og -følsomhed

  Neodym er det bedste materiale til at frembringe et stærkt magnetisk felt, så der opnås større følsomhed i en svingspole, bedre basgengivelse og en højere allround lydkvalitet.

 • De to porte afbalancerer de høje toner og bassen

  Specialdesignede porte, der kanaliserer luften og afbalancerer de høje toner og bassen, så man får en mere afrundet lytteoplevelse.

 • Ørepuder forbedrer bærekomforten og basgengivelsen.

  Ørepudernes specielle form og det luksuriøse materiale, de er fremstillet af, sikrer, at de sidder perfekt og derfor er så behagelige som muligt at bære. De forhindrer lydudslip og forbedrer også bassen. Ørepuderne er udformet på en sådan måde, at de slutter perfekt til området omkring øret.

 • Vælg den udskfitelige pude, der passer til din stil

  Vælg ét af de udskiftelige pudesæt til øresnegl med hver sin stil og farve, så det passer til din smag og stemning.

 • Mikrofonvenlig kabellængde

  Kabellængden på disse øretelefoner er designet til at optimere opfangning af lyd fra mikrofonen på headsetstikket. Det optimerer også den samlede kabellængde for disse øretelefoner i kombination med et headsetstik. Headsetstik giver mulighed for at bruge standardøretelefoner (uden mikrofon og med et standard 3,5 mm øretelefonstik) med en mobiltelefon. De følger ofte med mobiltelefoner, men kan også købes separat. Philips SHH1XXX headsetstik kan fås til de fleste mobiltelefonmærker. Stikket optimerer også den samlede kabellængde til mobiltelefonen.

 • Delekabel muliggør praktisk tilslutning af fjernbetjening

  Dette standardkabel har et 3,5 mm stik i den ene ende og et 3,5 mm stik i den anden for at give dig frihed til at gå omkring med øretelefoner.

See all Specifications

Recently viewed products

You might be interested in