1
Øretelefoner

Øretelefoner

  Øretelefoner

  Den allerbedste lyd

  Nyd den flotte lydgengivelse fra SHH 9201. Med dens usædvanligt behagelige tilpasning og kraftfulde Neodymium-højttalerdrivere kan du opleve en virkelig enestående lydgengivelse fra din Nokia XpressMusic-telefon.

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Den allerbedste lyd

Nyd den flotte lydgengivelse fra SHH 9201. Med dens usædvanligt behagelige tilpasning og kraftfulde Neodymium-højttalerdrivere kan du opleve en virkelig enestående lydgengivelse fra din Nokia XpressMusic-telefon.

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Den allerbedste lyd

til Nokia XpressMusic-telefoner

 • 3 udskiftelige ørepuder lavet af gummi

  3 udskiftelige ørepuder lavet af gummi

  Der er 3 udskiftelige ørepuder fra størrelse lille til stor, så mon der ikke er en størrelse, der passer helt perfekt til dine ører?

 • Passiv støjisolation giver bedre lyd ved lavere lydstyrke

  Den perfekte, tætte pasform i dit øre forhindrer uønsket baggrundsstøj, som kan skade den rene fornøjelse af at lytte til din yndlingsmusik. Det betyder, at du stadig kan nyde dine øretelefoners enestående lydkvalitet ved lavere lydstyrkeindstillinger, og at du også nyder godt af længere batterilevetid.

 • Neodym-magnet forbedrer basgengivelsen og følsomheden.

  Neodym er det bedste materiale til at frembringe et stærkt magnetisk felt, så der opnås større følsomhed i en svingspole, bedre basgengivelse og en højere allround lydkvalitet.

 • Kobberbelagt aluminiumtråd forbedrer lydkvaliteten.

  Ved at bruge kobberbelagt aluminiumtråd (CCAW) til ørekapslens svingspole forbedres lydkvaliteten betydeligt.

 • 24-karat forgyldt stik sikrer en ultrapålidelig tilslutning.

  Du kan være sikker på, at den kostbare guldbelægning på stikket vil give dig en mere pålidelig tilslutning, så du får en bedre lydkvalitet.

 • Den asymmetriske føring holder ledningen af vejen

  Denne enkle men særdeles effektive løsning på problemet kabelfiltring virker effektivt ved at du kan hænge ledningen bag nakken i stedet for under hagen.

 • Ekstremt bløde gummipuder giver sensationel komfort

  Gummipudernes ultrabløde materiale er rart at røre ved og tilpasser sig dit øre uden besvær. Øretelefoner har aldrig før været så komfortable.

 • Etuiet beskytter øretelefonerne, når de ikke er i brug.

  Dette etui er praktisk til at beskytte øretelefonerne, og samtidig forhindres kabelfiltring, når de ikke er i brug.

 • Delekabel muliggør praktisk tilslutning af fjernbetjening

  Dette standardkabel har et 3,5 mm stik i den ene ende og et 3,5 mm stik i den anden for at give dig frihed til at gå omkring med øretelefoner.

 • Mikrofonvenlig kabellængde

  Kabellængden på disse øretelefoner er designet til at optimere opfangning af lyd fra mikrofonen på headsetstikket. Det optimerer også den samlede kabellængde for disse øretelefoner i kombination med et headsetstik. Headsetstik giver mulighed for at bruge standardøretelefoner (uden mikrofon og med et standard 3,5 mm øretelefonstik) med en mobiltelefon. De følger ofte med mobiltelefoner, men kan også købes separat. Philips SHH1XXX headsetstik kan fås til de fleste mobiltelefonmærker. Stikket optimerer også den samlede kabellængde til mobiltelefonen.

 • Fremstillet til Nokia XpressMusic

  Dette produkt er fremstillet til brug med Nokia XpressMusic-telefoner. Omfattende test med disse hovedtelefoner sikrer, at du får det optimale ud af din telefon i kombination med dette Philips-produkt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i