1
Øretelefoner

Hovedtelefoner med krog

  Hovedtelefoner med krog

  Overlegen lyd

  Ultralette, sammenfoldelige hovedtelefoner med krog og perfekt lyd fra din musiktelefon. De store 40 mm højttalere i studiekvalitet giver fantastisk detaljeret lyd, mens de lukkede ørekapsler blokerer for udefrakommende støj.

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Overlegen lyd

til Nokia XpressMusic-telefoner

 • 40 mm højttalerdriver giver lyd uden forvrængning.

  40 mm højttalerdriver er fremstillet af et mylar komposit-materiale, så du får et meget følsomt og kraftigt element, der leverer lyd uden hørbar forvrængning.

 • Lukket design udelukker lyd udefra

  Lyde udefra bliver effektivt lukket ude, mens lyden i hovedtelefonerne holdes i et forseglet kammer, der sikrer perfekt lydgengivelse. Det gør hovedtelefonerne perfekte til lytning af livemusik eller studieoptagelser.

 • Nyd den bedste ydelse i klassen og få optimal lydkvalitet.

  Akustisk afstemt konstruktion og højkvalitets kapsler sikrer klassens bedste lydgengivelse.

 • Neodym-magnet forbedrer basgengivelsen og følsomheden.

  Neodym er det bedste materiale til at frembringe et stærkt magnetisk felt, så der opnås større følsomhed i en svingspole, bedre basgengivelse og en højere allround lydkvalitet.

 • 24-karat forgyldt stik sikrer en ultrapålidelig tilslutning.

  Du kan være sikker på, at den kostbare guldbelægning på stikket vil give dig en mere pålidelig tilslutning, så du får en bedre lydkvalitet.

 • Blød polstret hovedbøjlebeklædning med komfortabel pasform.

  De bløde materialer, som er anvendt til puderne på hovedbøjlen, sikrer vedvarende komfortabel brug.

 • Ørepuder forbedrer bærekomforten og basgengivelsen.

  Ørepudernes specielle form og det luksuriøse materiale, de er fremstillet af, sikrer, at de sidder perfekt og derfor er så behagelige som muligt at bære. De forhindrer lydudslip og forbedrer også bassen. Ørepuderne er udformet på en sådan måde, at de slutter perfekt til området omkring øret.

 • Mikrofonvenlig kabellængde

  Kabellængden på disse øretelefoner er designet til at optimere opfangning af lyd fra mikrofonen på headsetstikket. Det optimerer også den samlede kabellængde for disse øretelefoner i kombination med et headsetstik. Headsetstik giver mulighed for at bruge standardøretelefoner (uden mikrofon og med et standard 3,5 mm øretelefonstik) med en mobiltelefon. De følger ofte med mobiltelefoner, men kan også købes separat. Philips SHH1XXX headsetstik kan fås til de fleste mobiltelefonmærker. Stikket optimerer også den samlede kabellængde til mobiltelefonen.

 • Delekabel muliggør praktisk tilslutning af fjernbetjening

  Dette standardkabel har et 3,5 mm stik i den ene ende og et 3,5 mm stik i den anden for at give dig frihed til at gå omkring med øretelefoner.

 • Kan klappes sammen og passer lige ned i lommen

  Hovedtelefonerne er designet, så de kan foldes sammen og lægges ned i lommen.

 • Fremstillet til Nokia XpressMusic

  Dette produkt er fremstillet til brug med Nokia XpressMusic-telefoner. Omfattende test med disse hovedtelefoner sikrer, at du får det optimale ud af din telefon i kombination med dette Philips-produkt.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i