Hovedtelefoner til iPhone med fjernbetj./mik.

  Made for iPod

  Hovedtelefoner til iPhone med fjernbetj./mik.

  Vidunderlig komfort

  Med dets bløde, gelpolstrede kapper og et design, som passer perfekt til dit øre, er dette headset perfekt til dig. Og med integreret betjening med mikrofon lige ved hånden har du kontrollen uden at skulle række ud efter din iPhone.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hovedtelefoner til iPhone med fjernbetj./mik.

Vidunderlig komfort

til iPhone

 • Ledningsbetjening med mikrofon, lydstyrke og kontrol

  Vil du springe et nummer over? Justere lydstyrken? Modtage eller afvise et opkald? Optage et stemmememo? Betjeningen er udstyret med en følsom mikrofon, lydstyrkeregulering, opkalds- og overspringsfunktioner. Den kan også udløse stemmestyring. Med disse hovedtelefoner har du betjeningen lige ved hånden - du behøver ikke at have din iPhone eller iPod fremme eller låse skærmen op.

 • Vidunderlig komfort med gel-kabinet

  Disse hovedtelefoner er designet til at være vidunderligt behagelige med de gelpolstrede puder. Den bløde pude tilpasser sig blidt dit ydre øres form, så dette bliver dine nye yndlingshovedtelefoner.

 • Målrettet lyd

  Ergonomisk designet til at give dig præcis lyd direkte ind i øret. En perfekt forsegling holder støj ude, så du kan fordybe dig helt i din musik og dine opkald.

 • Fantastisk støjisolering til kvalitetslyd på lav styrke

  Du behøver ikke længere at skrue op for lyden på larmende steder. Angled Acoustic Pipe og de perfekt tilsluttende ørepuder afskærmer baggrundslyd markant og giver dermed den samme lydkvalitet på lav styrke og længere batterilevetid.

 • Etuiet beskytter øretelefonerne, når de ikke er i brug.

  Dette etui er praktisk til at beskytte øretelefonerne, og samtidig forhindres kabelfiltring, når de ikke er i brug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i