1
Øretelefoner

Hovedtelefoner med krog

  Hovedtelefoner med krog

  Dynamisk solid bas

  Oplev musikkens kraft, uanset hvor du er. SHL3105 har 40 mm neodym-drivere, der giver en rig, dyb bas. Hovedtelefonerne er udstyret med 1500 mW og leverer selv høj lydstyrke uden forvrængning. Hver ørekapsel kan drejes 165° for at give nem kontrol. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Hovedtelefoner med krog

DJ-monitorstil, Hvid SHL3105WT/00 Find lignende produkter

Dynamisk solid bas

Med DJ-monitorstil

 • 40 mm neodym-højtalerdrivere giver imponerenede og kraftfuld bas

  40 mm neodym-højtalerdrivere giver imponerenede og kraftfuld bas

  Neodymdrivere leverer en enestående frekvensrespons, som giver klare høje toner og en bas, der udvides og defineres uden besvær. Lydadskillelsen er også meget klar, så du kan høre hver tone på præcist det rigtige tidspunkt – til et professionelt præg på mixning af sange eller en medrivende nydelse af favoritterne på farten.

 • Ørekapslerne kan drejes 165° for overvågning og øget fleksibilitet

  Ørekapslerne kan drejes 165° for overvågning og øget fleksibilitet

  Ørekapslerne på disse hovedtelefoner er designet med henblik på den professionelle DJ og kan drejes 165° – til praktisk lytning med ét øre, mens du mixer sange. Drejefunktionen er også nyttig ved mere afslappet lytning, når du midlertidigt har brug for at kunne høre de omgivende lyde.

 • Fladt sammenfoldeligt design for nem opbevaring på farten

  Fladt sammenfoldeligt design for nem opbevaring på farten

  Hovedtelefonerne i DJ-monitorstil giver dig den bedste oplevelse på farten og kan foldes sammen til perfekt bærbarhed og nem opbevaring. Smart design og omhyggeligt udvalgte komponenter som f.eks. de velbyggede hængsler gør det nemt at manøvrere med hovedtelefonernes dele. SHL3100 kan foldes helt fladt, mens de mere avancerede SHL3200 og 3300 kan foldes til en mere kompakt form.

 • Bløde puder på 85 mm i diameter, der giver længere komfort

  Bløde puder på 85 mm i diameter, der giver længere komfort

  Fordyb dig i fantastisk lyd, uanset hvor du er. De bløde puder på 85 mm i diameter skaber en perfekt forsegling mellem dine ører og omgivelserne og giver fremragende støjisolering og forstærkede bastoner. Uanset om du mixer sange ved en fest med gang i eller bare nyder favoritterne, mens du pendler, sikrer ørekapselpuderne, at du får det bedste ud af din musik.

 • Bred letvægtshovedbøjle med EVA-skum til en bekvem pasform

  Bred letvægtshovedbøjle med EVA-skum til en bekvem pasform

  Alt ved disse hovedtelefoner udstråler komfort – fra det ergonomiske design til letvægtskonstruktionen og brugen af førsteklasses materialer. Selv ved langvarig brug giver den fremragende komfort dig mulighed for at nyde musikken fuldt ud.

 • System med lukket bagside udelukker omgivende støj

  System med lukket bagside udelukker omgivende støj
 • Ørekapsler og hovedbøjle kan justeres, så de passer til alle hoveder

  Ørekapsler og hovedbøjle kan justeres, så de passer til alle hoveder
 • 1,2 m kabel til fri musiknydelse på farten

  Et 1,2 m langt kabel giver DJ-aspiranter mulighed for at tage udstyret med udendørs. Nu kan du mixe sange og holde fest, hvor det passer dig.

 • Effektkapacitet på 1500 mW: ingen forvrængning selv ved høj lydstyrke

  Høj effektkapacitet giver dig høj ydeevne – ved alle lydstyrker, fra alle kilder. Lyt til alt din musik fra MP3-afspillere, smartphones, hjemmelydanlæg og mixerpulte. Selv ved høj lydstyrke eller med høj lydindgangseffekt er gengivelsen klar og uden forvrængning.

 • Hør, hvad der foregår, og lyt til dine hovedtelefoner i DJ-stil.

  Der er en vendbar ørekapsel, så du kan lytte med ét øre.

 • Testet med 8.000 ledningsbøjninger for garanteret holdbarhed

  Disse hovedtelefoner er udviklet til robusthed og ydeevne og garanterer lydoplevelser, der ikke skuffer. Ledningssystemerne er udviklet til at kunne modstå et stærkt træk og gentagne bøjninger - belastninger, der er større end ved normal daglig brug. For at sikre dette underkastes alle ledningsdesigns en meget grundig test med 8.000 bøjninger.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i