Headset med ørekrog

  Headset med ørekrog

  Præcis pasform

  Nyd skøn lyd i absolut komfort. Disse drejelige ørekroge tilpasser sig dine ører, så du får en blød men fuldstændig sikker pasform. De tre pudestørrelser sikrer en perfekt tætning for at øge den flotte kvalitetslyd.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Præcis pasform

Kraftfulde højttalere, der giver en behagelig lytteoplevelse

 • 3 udskiftelige ørepuder lavet af gummi

  3 udskiftelige ørepuder lavet af gummi

  Der er tre udskiftelige ørepuder fra størrelse lille til stor, så mon der ikke er en størrelse, der får denne hovedtelefon fra Philips til at passe helt perfekt til dine ører?

 • Integreret mikrofon og opkaldsknap

  Integreret mikrofon og opkaldsknap

  Med den integrerede mikrofon og opkaldsknap kan du bruge dette Philips-headset til musik såvel som opkald fra din mobiltelefon. Nyd den håndfri telefoni, mens du nemt modtager og afslutter opkald via dit headset.

 • Et 1,2 m langt kabel, der er ideelt til udendørs brug.

  Den ideelle kabellængde, så du får frihed til at anbringe din lydkilde, hvor du ønsker det.

 • Anti-træk-design, så den sidder ordentligt fast

  Disse øretelefoner vil blive siddende sikkert og behageligt i dine ører, ligegyldigt hvilke aktiviteter, du deltager i, takket være deres unikke design. Når du trækker ledningen ud, sætter de sig endnu mere fast.

 • Fleksible ørekroge af gummi giver behagelig og sikker pasform

  Ørekroge af gummi giver en mere sikker og behagelig pasform og sikrer, at hovedtelefonerne sidder rigtigt time efter time. Ideel til aktive brugere.

 • Passiv støjisolation giver bedre lyd ved lavere lydstyrke

  Den perfekte, tætte pasform i dit øre forhindrer uønsket baggrundsstøj, som kan skade den rene fornøjelse af at lytte til din yndlingsmusik. Det betyder, at du stadig kan nyde dine øretelefoners enestående lydkvalitet ved lavere lydstyrkeindstillinger, og at du også nyder godt af længere batterilevetid.

 • Turbo Bass giver dig fantastisk dybe og dynamiske bastoner

  Det enestående Bass Wave-design "turbolader" de lave toner ved at rette dem mod dine ører. Resultatet er en fantastisk realistisk og engagerende oplevelse.

 • Ultra-lille og effektiv driver giver perfekt pasform og perfekt lyd

  Dette betyder, at du stadig kan nyde godt af øretelefonernes overlegne lydkvalitet ved lave lydstyrkeniveauer og samtidig få længere batterilevetid.

 • Gør din lyd og betjening personlig med Philips Headset-app'en

  Download Philips Headset-app'en for at tilpasse både lyden i dit headset og fjernbetjeningen af besvar/afslut opkald, afspil/sæt musik på pause, lydstyrkeregulering +/- og skift spor.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i