Notebook-taske

  Notebook-taske

  Jeg er kølig, så du kan have det komfortabelt

  Elegant og alsidig - Philips notebook-tasken beskytter din notebook, uanset om du er ude eller hjemme. Den giver dig et smart underlag til at surfe, når du sidder i afgangshallen eller hjemme på sofaen. Det indbyggede HeatProtect holder både din notebook og dine ben behageligt kølige Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Notebook-taske

25, 9 cm (10, 2"), med HeatProtect SLE3100AN/10 Find lignende produkter

Jeg er kølig, så du kan have det komfortabelt

med HeatProtect

 • HeatProtect holder begge kølige

  HeatProtect holder begge kølige

  Du har din notebook på skødet for at se videoer på en togrejse, lytte til musik ved stranden og søge på internettet, chatte med venner eller arbejde på dokumenter, mens du er i lufthavnen. Men når der er gået et stykke tid, føles den varme, der genereres ved langvarig brug, ubehagelig på dine ben, og den kan beskadige din notebook. Med 3 beskyttende lag beskytter Philips HeatProtect™-notebook-tasken både dig og din notebook mod overophedning, mens du er på farten, og den flade overside sikrer god ventilation og holder notebook'en stabil.

 • Hård overflade til din notebook

  Hård overflade til din notebook

  Hvis du bruger et ugeblad som skrivebord i dit skød, er det meget glat og er ikke et stabilt underlag til din notebook, især hvis du vil indtage en stilling, der er behagelig for din krop. Og din notebook kan blive beskadiget, hvis den glider og falder på gulvet. Notebook-tasken fra Philips har en flad overside til notebook'en og en blød underside til dit skød, så du kan holde din notebook på en stabil og sikker måde, mens du ser YouTube, lytter til musik eller arbejder på dokumenter, uanset hvor du befinder dig.

 • Blødt foret materiale

  Blødt foret materiale

  Din notebook kan blive ridset af andre hårde overflader i din taske, når du putter den i notebook-tasken. Philips notebook-tasken er forsynet med et ruskindslignende materiale indvendigt for at beskytte din notebook og sørge for, at den er i sikkerhed og fri for ridser.

 • Gummibelagte, ridsesikre lynlåse

  Gummibelagte, ridsesikre lynlåse

  Din netbook eller notebook kan blive ridset af lynlåsen, når du kommer den i mappen eller tasken. Mapper og tasker fra Philips har gummibelagte lynlåsvedhæng, hvilket reducerer risikoen for, at din netbook eller notebook bliver ridset.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i