Taske til netbook

  Taske til netbook

  Jeg er kølig, så du kan have det komfortabelt

  Placer din netbook på den faste side, så HeatProtect-lagene med aluminiumfolie stopper varmeudvikling, og den bløde side hviler behageligt på dit skød. Den har en aftagelig rem, så du kan bruge den som taske eller mappe, og der er rum til alt dit tilbehør. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Taske til netbook

25, 9 cm (10, 2"), med HeatProtect SLE5100AN/10 Find lignende produkter

Jeg er kølig, så du kan have det komfortabelt

med HeatProtect

 • HeatProtect-lag forhindrer varmeudvikling

  HeatProtect-lag forhindrer varmeudvikling

  Du placerer din netbook på skødet for at se videoer i toget, lytte til musik og surfe på nettet på stranden, chatte med venner på arbejde og til at arbejde med dokumenter, når du sidder i lufthavnen. Med tiden vil varmen fra computeren føles ubehagelig på dine ben og kan også være skadelig for din netbook. Philips HeatProtect beskytter dig og din netbook ved at forebygge opvarmningen via aluminiumslaget til at sprede varmen fra din netbook, den faste overflade, der giver den nødvendige luftcirkulation samt et isolerende lag, der beskytter dig mod høje temperaturer.

 • Stabilt underlag til at placere din netbook på

  Stabilt underlag til at placere din netbook på

  Hvis du bruger et ugeblad som skrivebord i dit skød, er det meget glat og er ikke et stabilt underlag til din notebook, især hvis du vil indtage en stilling, der er behagelig for din krop. Og din notebook kan blive beskadiget, hvis den glider og falder på gulvet. Notebook-tasken fra Philips har en flad overside til din netbook og en blød underside til dit skød, så du kan holde din netbook på en stabil og sikker måde, mens du ser YouTube, lytter til musik eller arbejder på dokumenter, uanset hvor du befinder dig.

 • Behagelig at bruge på skødet

  Behagelig at bruge på skødet

  Blød og behagelig underside til skødet

 • Stor åbning til nem opbevaring af din netbook

  Stor åbning til nem opbevaring af din netbook

  Philips' netbook-etui er udstyret med tresidet åbning, så du nemt kan opbevare din netbook.

 • Bærbart letvægtsdesign til din netbook

  Bærbart letvægtsdesign til din netbook

  Du køber en netbook, fordi den ikke vejer så meget. Philips' netbook-taske er designet af lette materialer, så du nemt kan tage din netbook med dig, når og hvor du vil.

 • Mange lommer til opbevaring af tilbehør

  Mange lommer til opbevaring af tilbehør

  Philips netbook-taske har mange rum til at holde styr på dit tilbehør og en specielt designet lomme til at opbevare opladeren til din netbook.

 • Gummibelagte, ridsesikre lynlåse

  Gummibelagte, ridsesikre lynlåse

  Din netbook eller notebook kan blive ridset af lynlåsen, når du kommer den i mappen eller tasken. Mapper og tasker fra Philips har gummibelagte lynlåsvedhæng, hvilket reducerer risikoen for, at din netbook eller notebook bliver ridset.

 • Aftagelig strop til brug som skuldertaske eller etui, der kan bæres

  Udstyret med aftagelig strop, så du kan bære den som et etui eller bruge den som skuldertaske

 • Beskytter din netbook mod ridser

  Din netbook kan blive ridset af andre hårde overflader i din taske, når du placerer den i etuiet eller tasken. Philips' netbook-etui og netbook-taske er forsynet med et ruskindslignende materiale indvendigt for at beskytte din notebook og sørge for, at den er i sikkerhed og fri for ridser.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i