Webkamera

  Webkamera

  HD-video og krystalklar lyd

  SPC1300 bringer videokvalitet op på et nyt niveau. 90 fps (frames per second), Pixel Plus 2, digital Natural Motion og to digitale retningsbestemte mikrofoner giver dig en uovertruffen videokamera-pakke. Videokommunikation findes ikke bedre end dette. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

HD-video og krystalklar lyd

 • 6 megapixel giver fantastisk billedkvalitet

  Teknologien giver mulighed for 6 megapixel til fotos, og kvaliteten er høj nok til udskrivning af billeder i plakatstørrelse i høj opløsning. Med den specielle softwareforbedring får du endda 2 megapixel til interpoleret videostreaming.

 • 90 fps video giver flimmerfri billeder

  Den lynhurtige opdateringshastighed på 90 fps giver utroligt stabile billeder, der egner sig perfekt til personlige videokonferencer og fjernovervågning af hjemmet.

 • 8× digitalt zoom giver suveræne nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Pixel Plus 2 giver dig bedre detaljer, dybde og klarhed

  Med Pixel Plus 2 vil dit videokamera altid fremstille naturlige, knivskarpe billeder med mange detaljer. Alt sammen takket være kraften i Pixel Plus 2-processoren – nyskabende TV-billedbehandlingsteknologi anvendt på PC-video. Den øger antallet af linjer og antallet af pixel for at give dig de bedst mulige billeder.

 • Vidvinkelobjektiv får flere mennesker med i videorammen

  Vidvinkelglasobjektivet i høj kvalitet giver dig et større synsfelt. Vidvinkelobjektivet fungerer på samme måde som et vidvinkelobjektiv til fotografering, og det giver plads til flere personer i videobilledet, uden at der mistes videokvalitet.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Bevægelsesregistrering til pålidelig overvågning af hjemmet

  Med den specielle funktion til registrering af bevægelser kan du optage alt, hvad der foregår i dit hjem, mens du er ude. Indstil kameraet til bevægelsesregistreringstilstand, når du forlader huset, og kameraet starter først optagelsen, når der registreres bevægelse i rummet.

 • Fjernelse af støj og reduktion af ekko giver den bedste lydkvalitet

  Den suveræne støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj, og den forøger stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser. Den undertrykker også ekko, så den anden person hører din stemme mere tydeligt.

 • To retningsbestemte digitale mikrofoner med avanceret talebehandling

  Nu kan du blive hørt højt og tydeligt af den person, du chatter med. Kombinationen af avanceret talebehandlingssoftware og de to mikrofoner, der kan opfange lyd fra flere retninger, giver fantastisk lyd. Den bredere lydbølge giver dig også bevægelsesfrihed og bedre telekonferencelyd, når du sidder sammen med mere end én person bag dit videokamera.

 • Web-casting i broadcast-kvalitet

  Dette kamera er perfekt til web-casting takket være den suverænt høje kvalitet af billedoptagelserne. Vis din video til venner og familie, eller læg den ud på internettet.

 • Digital Natural Motion giver naturlige levende billeder

  Philips har opfundet Digital Natural Motion for at fjerne den uro, der kan forekomme ved visning af levende billeder. Digital Natural Motion vurderer bevægelse i billedet og korrigerer vibrerende bevægelser i både TV-transmissioner og film (DVD). Resultatet er en naturlig gengivelse af bevægelser og en fantastisk skarphed, der bringer oplevelsen op på et højere niveau.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i