PC-kamera

  PC-kamera

  Overlegen ydeevne!

  PC-kameraet SPC 200NC er fantastisk til at komme i gang med onlinebilledbehandling med naturligt virkende video til internetbredbånds-chat Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Overlegen ydeevne!

Live videomeddelelser

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • VGA-opløsning (640 x 480 pixel) giver skarpe billeder

  VGA (640 x 480) betyder, at ca. 300.000 pixel bruges til at skabe det totale billede. Denne VGA-opløsning sikrer skarpe billeder til brug i dokumenter, på websider og i e-mails.

 • Ansigt til ansigt med gratis Instant Messaging-tjenester

  Føj video til Yahoo!, MSN og AOL Messenger. Dette PC-kamera fungerer også med Windows Messenger og NetMeeting.

 • Ekstern mikrofon til optimal placering

  Men en separat ekstern mikrofon har du friheden til at placere den, hvor den bedst optager din stemme, så du kan slappe af under din online-videochat.

 • Fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer

  Optag snapshots i VGA-kvalitet (640 x 480 pixel) og flimmerfri videoklip til video-mails. Dette PC-kamera fungerer med alle gængse billedbehandlingsprogrammer som Arcsoft VideoImpression, Adobe Photoshop og mange flere.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webkamera automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i