PC-kamera

  PC-kamera

  Overlegen ydeevne!

  Hvis du vil ind i den fascinerende verden med personlig videochat og videomail, er SPC 300NC en smart måde at gå online på og være med i cyber-livet. Den leveres med alt, hvad du har brug for, bl.a. v-mail software. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Overlegen ydeevne!

Live videomeddelelser

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • VGA-opløsning (640 x 480 pixel) giver skarpe billeder

  VGA (640 x 480) betyder, at ca. 300.000 pixel bruges til at skabe det totale billede. Denne VGA-opløsning sikrer skarpe billeder til brug i dokumenter, på websider og i e-mails.

 • Ansigt til ansigt med gratis Instant Messaging-tjenester

  Føj video til Yahoo!, MSN og AOL Messenger. Dette PC-kamera fungerer også med Windows Messenger og NetMeeting.

 • Ekstern mikrofon til optimal placering

  Men en separat ekstern mikrofon har du friheden til at placere den, hvor den bedst optager din stemme, så du kan slappe af under din online-videochat.

 • V(ideo)Launch software

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte dit Philips PC-kamera.

 • VLounge QuickLaunch-knap til øjeblikkelig handling

  VLounge-programmet startes simpelthen ved at trykke på QuickLaunch-knappen

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webkamera automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i