Webcam til notebook

  Webcam til notebook

  Nemt webcam

  En opløsning på 1,3 megapixel, 3x digital zoom og støjreduktion. SPC530-webcam giver dig smukke billeder og klar lyd, så tid, der bruges på videochat, virkelig bliver kvalitetstid. Med nem tilslutning er det nemmere end nogensinde før at holde kontakt med dine kære. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Nemt webcam

Hold kontakten

 • 1,3 megapixel (interpoleret) giver ekstra billedkvalitet

  Dit webcam giver dig både video- og fotoopløsning i 1,3 megapixel (interpoleret). Det betyder, at du kan tage billeder i høj kvalitet, der stadig ser fantastiske ud i større printformat.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • 3 x digital zoom giver suveræne nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Det roterende kabinet gør det muligt at rette kameraet i alle retninger

  Oplev friheden ved et webcam med et smart, roterende kabinet, der gør det muligt at rette kameraet i alle vinkler. Drej kameraet 360° i en hvilken som helst retning for at optage hvor som helst i rummet uden overhovedet at skulle flytte webcam'et.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • Støjreduktion forbedrer stemmeklarheden

  Denne enestående støjreducerende teknologi reducerer baggrundsstøj og forbedrer stemmeklarheden i både stille og larmende omgivelser.

 • Enkel opsætning og nemt at bruge

  Opsætning og brug af dit webcam er legende let. 1. Installer softwaren 2. Sæt stikket i kameraet 3. Foretag videoopkald

 • Kompatibelt med alle tjenester til onlinemeddelelser

  Webcam'et og dets software er designet med alle tjenester til onlinemeddelelser i baghovedet. Tilføj video til Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Messenger og andre tjenester.

 • Optag, arkiver og håndter billeder med VLounge

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte af dit Philips webcam.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webcam automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Kan monteres sikkert på enhver skærm, bærbar PC eller skrivebord

  Multifunktionsholderen gør det nemt at montere kameraet sikkert oven på enhver skærm, bærbar PC eller skrivebord. Dette design er særligt sikkert og flytter sig ikke eller vælter, når du er midt i en samtale.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i