Webcam

  Webcam

  Bærbart webcam til bærbare computere

  Kommuniker hvor som helst og når som helst uanset forholdene. Kameraets unikke bøjelige arm kan tilsluttes din bærbare computer direkte og det indbyggede lys gør det muligt for dig at arbejde i mørke. Når du er færdig med at bruge det - lukker du objektivets beskyttende dæksel igen, folder det sammen og fortsætter! Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Bærbart webcam til bærbare computere

Med objektivdæksel og arbejdslys

 • Bøjelig arm, så du kan indstille kameraet præcist, som du vil

  Denne solide og fleksible arm er det perfekte tilbehør til dit webcam til den bærbare computer. Du kan flytte det lige der hen, hvor du vil have det, og det bliver der! Når du skal videre, kan du rulle eller folde den sammen i en hvilken som helst facon - hvilket gør det endnu nemmere at pakke den væk i en taske.

 • Glidende objektivdæksel beskytter dit kamera, når det ikke er i brug

  Når kameraet ikke er i brug, glider dækslet hen over objektivet og sikrer ekstra beskyttelse. Dækslet glider også ned og afslører og aktiverer det smarte lys til tastaturet.

 • Integreret arbejdslys som oplyser dig eller dit tastatur

  Lys, kamera, action! Kameraets smarte indbyggede lys kan bruges til at oplyse tastaturet på din bærbare computer og gøre det mere behageligt at arbejde i svag belysning. Samtidig bliver det muligt at video-chatte ved svag belysning.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Super VGA-opløsning til billeder i høj kvalitet

  Kameraet optager snapshots i VGA-kvalitet (Video Graphics Array) (640x480) og flimmerfrie videoklip til video-mail. Med VGA-opløsning bliver dit webcam til et professionelt kamera. Tilføj billeder i høj kvalitet til dine dokumenter, hjemmesider og e-mail med et par klik med musen, eller udskriv billeder i fotokvalitet.

 • Automatisk billedoptimering giver super billedkvalitet

  Med den automatiske billedoptimering får du mere ud af dit webcam ved automatisk at justere kameraet og billedindstillingerne, så de passer til lyset.

 • Installations-manager til hurtig opsætning

  Installer dit webcam på få sekunder med den praktiske Installations-manager. Du skal bare følge den nemme trinvise vejledning, og du vil hurtigt få sat kameraet op, så det passer perfekt til din computer.

 • Tag, arkiver og håndter billeder og V-mail med VLounge

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte af dit Philips webcam.

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Webkameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer

  Kameraet fungerer sammen med alle gængse billedbehandlingsprogrammer - de gratis såvel som de professionelle. Tag et snapshot eller et still-billede fra din video, og åbn det med ethvert billedbehandlingsprogram.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i