Webkamera

  Webkamera

  Mor dig med vennerne under videoopkald!

  Når du vil holde kontakt med og have det sjovt med venner og familie, er der ikke noget bedre end dette web-kamera med headset. Imponer dem ved at skifte den virkelige baggrund ud med en virtuel. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Mor dig med vennerne under videoopkald!

 • Tilføj video i bedste kvalitet og tale til dine opkald

  Web-kameraet er designet til at tilføje video til dine internet-opkald, så du kan se så vel som høre dine venner og familie online. Det fungerer nemt og hurtigt, og det er fremtidssikret!

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Præcisions-glasobjektiv giver skarpere billedkvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasobjektivet garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige objektiver er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • Stabil montering på en hver monitor, bærbar eller skrivebord

  Den multifunktionelle holder gør det nemt for dig at montere videokameraet på enhver skærm, laptop, notebook eller plan overflade.

 • Opret V-mails og kontroller dit web-kamera med VLounge Premium

  Opret og send V-mails på få sekunder. VLounge er et stykke sofistikeret software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og video-klip med et par enkelte museklik. Du kan også anvende det til at styre ansigts-sporing og digitalzoom, så du opnår maksimal kontrol.

 • VLounge QuickLaunch-knap til øjeblikkelig handling

  VLounge-programmet startes simpelthen ved at trykke på QuickLaunch-knappen

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Webkameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webcam automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

 • Multimediehovedsæt og mikrofon for optimal lydkvalitet

  Der følger et Philips multimediehovedsæt med dit web-kamera. Hovedsætmikrofonen sikrer optimal lydkvalitet og behagelig brug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i