Videokamera

  Videokamera

  Designet til at forbinde

  Video-chat med stil med dine venner og familie. Med den multi-funktionelle dockingstation kan du anvende kameraet, uanset hvor du befinder dig. Du skal blot frakoble videokameraet, så fungerer dockingstationen som en USB-port, der er nem at nå. En samlet pakke, der er designet til at forbinde. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Designet til at forbinde

Med video-chat i høj opløsning og USB-dockingstation

 • Praktisk opbevaring af din receiver i dockingstationen

  Praktisk opbevaring af din receiver i dockingstationen

  Dockingstationen sørger for praktisk, skræddersyet opbevaring af din receiver, når den ikke er i brug. På nogle modeller tager den sig også af batteriopladningen.

 • Tilføj video i bedste kvalitet og tale til dine opkald

  Web-kameraet er designet til at tilføje video til dine internet-opkald, så du kan se så vel som høre dine venner og familie online. Det fungerer nemt og hurtigt, og det er fremtidssikret!

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • 30 billeder pr. sekund (video)

  Med en opdateringshastighed på 30 fps kan du nyde naturligt udseende videosamtaler i fuld bevægelse uden de hoppende billeder, som nogle webkameraer giver.

 • Super VGA-opløsning til billeder i høj kvalitet

  Web-kameraet optager snapshots i VGA-kvalitet (Video Graphics Array) (640x480) og flimmerfrie videoklip til video-mail. Med VGA-opløsning bliver dit web-kamera til et professionelt kamera. Tilføj billeder i høj kvalitet til dine dokumenter, hjemmesider og e-mail med et par klik med musen, eller udskriv billeder i fotokvalitet.

 • Præcisions-glasoptik som giver forbedret kvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasoptik garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige linser er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Web-kameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Kom i gang med VLounge på et sekund med QuickLaunch-knappen

  Kom i gang med VLounge på et sekund med QuickLaunch-knappen

 • Tag, arkiver og håndter billeder og V-mail med VLounge

  Software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og videoklip på en særdeles praktisk måde. Med blot et par museklik kan du oprette og sende video-mail. Denne software-pakke giver dig alt det, du skal bruge for at få fuldt udbytte af dit Philips videokamera.

 • Alsidig desktop-holder med justerbar linse, så den er nem at indstille

  Den alsidige desktop-holder er den bedste måde at montere videokameraet på, når det ikke skal sidde på skærmen. Den giver kameraet ekstra højde, og giver det en solid base, så det ikke vælter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i