Webkamera

  Webkamera

  Gør din video-chat-oplevelse bedre

  Løft din video-chat-oplevelse op på et nyt niveau. Dette web-kamera med højopløsning, ansigts-sporing og 5x digitalzoom vil få dig til at føle dig, som var du på TV. Dets indbyggede digitale mikrofon komplementeres af et hovedsæt, så du kan chatte uden generende ekko. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Gør din video-chat-oplevelse bedre

Med ansigts-sporing og digitalzoom

 • Multimediehovedsæt og mikrofon for optimal lydkvalitet

  Der følger et Philips multimediehovedsæt med dit web-kamera. Hovedsætmikrofonen sikrer optimal lydkvalitet og behagelig brug.

 • Tilføj video i bedste kvalitet og tale til dine opkald

  Web-kameraet er designet til at tilføje video til dine internet-opkald, så du kan se så vel som høre dine venner og familie online. Det fungerer nemt og hurtigt, og det er fremtidssikret!

 • Ansigtssporing følger automatisk dit ansigt

  Den nyeste kamerasoftware registrerer automatisk dit ansigt og flytter objektivet for at følge dig, når du bevæger dig. Du bliver i midten af billedet, selvom du bevæger dig under en videokonference. Det giver dig frihed til at udtrykke dig og føre samtaler på en naturlig måde.

 • Drejeligt objektiv letter indstillingen og giver naturlige billeder

  Drejeligt objektiv giver perfekt indstilling og naturlige billeder. Du kan få den rette kameravinkel hurtigt og nemt uden at være nødt til at placere ting nedenunder for at ændre hældningen.

 • Indbygget digital mikrofon til kvalitetslyd

  Den indbyggede digitale mikrofon giver dig mulighed for at tale naturligt og frit eller lægge lyd på en videoklipoptagelse.

 • Naturligt billede med 30 billeder pr. sekund (video)

  Læn dig tilbage, og nyd enestående billeder med 30 billeder pr. sekund (video). Det giver dig mere jævne videobilleder og en bedre all-round videochatting-oplevelse.

 • Super VGA-opløsning til billeder i høj kvalitet

  Web-kameraet optager snapshots i VGA-kvalitet (Video Graphics Array) (640x480) og flimmerfrie videoklip til video-mail. Med VGA-opløsning bliver dit web-kamera til et professionelt kamera. Tilføj billeder i høj kvalitet til dine dokumenter, hjemmesider og e-mail med et par klik med musen, eller udskriv billeder i fotokvalitet.

 • Præcisions-glasobjektiv giver skarpere billedkvalitet

  Skarpe, klare og livlige. Præcisions-glasobjektivet garanterer, at du får en høj billedkvalitet i alle programmer - fra snapshots til video-meddelelser. De færdige objektiver er belagt med en særlig film for at forlænge deres levetid og beskytte dem mod slitage og ophobning af støv.

 • 5x digital zoom til perfekte nærbilleder

  Zoom ind og ud for at få den perfekte beskæring af et billede. Du styrer zoom-funktionen udelukkende via grænsefladen på skærmen, mens du ser på billedet, så du kan tilpasse det helt perfekt.

 • Opret V-mails og kontroller dit web-kamera med VLounge Premium

  Opret og send V-mails på få sekunder. VLounge er et stykke sofistikeret software til optagelse, håndtering og arkivering af snapshots og video-klip med et par enkelte museklik. Du kan også anvende det til at styre ansigts-sporing og digitalzoom, så du opnår maksimal kontrol.

 • VLounge QuickLaunch-knap til øjeblikkelig handling

  VLounge-programmet startes simpelthen ved at trykke på QuickLaunch-knappen

 • Kompatibelt med MSN, Skype og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser

  Web-kameraet og dets software er blevet designet med henblik på brug sammen med alle tjenester til onlinemeddelelser. Tilføj video til Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger og andre gratis tjenester til onlinemeddelelser. Det fungerer også sammen med Windows Messenger og NetMeeting til videokonferencer for flere deltagere og er designet til at være fremtidssikret.

 • Med Snapshot-knappen kan du tage fantastiske billeder med det samme

  Ved blot at trykke på denne knap tager dit webkamera automatisk et billede. Det er en sjov måde at dele billeder på ved at føje dem til e-mails, web-sider eller dokumenter.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i