Prestigo

Universel fjernbetjening

  Prestigo

  Universel fjernbetjening

  Se kun de taster, du har behov for

  Nu kan du endelige lægge alle dine fjernbetjeninger væk og udskifte dem med denne smarte fjernbetjening. Prestigo SRU9600 overtager ikke kun alle funktionerne på dine oprindelige fjernbetjeninger – den er også langt nemmere og mere behagelig at bruge.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Se kun de taster, du har behov for

Udviklet med henblik på at forenkle styringen af dit udstyr

 • Styr flere enheder med ét tryk

  Styr flere enheder med ét tryk

  Vha. af en makro kan du bruge one-touch-funktionen til at udføre flere kommandoer med et enkelt tryk på en knap. En makro kombinerer en streng af forprogrammerede kommandoer under en enkelt knap. Der skal derfor kun bruges en enkelt knap til at udføre en serie funktioner.

 • 8-i-1-fjernbetjening til alt Home Entertainment-udstyr

  Med den universelle fjernbetjening kan du programmere og betjene op til 8 enheder af næsten ethvert fabrikat.

 • Omfattende infrarød kodedatabase til de fleste enheder og mærker

  En universel IR-kodedatabase henviser til et bibliotek med infrarøde koder, der er indbygget i en bestemt fjernbetjening. Denne funktion gør det muligt at fjernbetjene dit udstyr, uden at der skal indlæres individuelle signaler. Vælg de korrekte infrarøde kodesæt i databasen for den enhed, du vil betjene, for at aktivere betjening af praktisk taget alle lyd-/videosystemelementer på markedet i dag – uanset model eller mærke.

 • Viser kun de knapper, du har behov for, på det berøringsfølsomme display

  Ved hjælp af en særlig, omvendt segmenteret display-teknologi oplyses kun de knapper, der er nødvendige for at kontrollere en given enhed. Nu behøver du ikke længere at lede efter de rigtige knapper.

 • Let adgang til avancerede kommandoer ved hjælp af det interaktive LCD-display

  Det interaktive LCD-display er en 4-linjet dot-matrix, der guider dig gennem indstillingerne og de forskellige enheder.

 • LCD-skærm med baggrundsbelysning, så den er let at se i mørke

  Baggrundsbelysning er en funktion, der oplyser LCD-skærmen eller tastaturet til brug i mørke. De to mest almindelige typer baggrundsbelysning er LED og elektroluminiscens (EL). Fjernbetjeninger, der er baggrundsbelyst med LED, er sædvanligvis klare, men ujævne med en gul eller grøn farve, mens EL-paneler er jævne med blå, hvide eller grønne toner.

 • Drejeknapsmarkør til hurtig menunavigation

  En markør med en indbygget drejeknap, som giver dig mulighed for at navigere gennem opsætningsmenuen og enhedssiderne både med og mod uret.

 • Opsætningen kræver ingen manual

  Til forskel fra andre universelle fjernbetjeninger, der kræver en trecifret kode for at kunne identificere et brand og en enhed, har denne fjernbetjening indbyggede, trinvise instruktioner til opsætning af dit udstyr, uanset brand.

 • Praktisk indlæring fra IR fra en anden fjernbetjening

  Indlæringsfunktionen henviser til den proces, hvorved en fjernbetjening opfanger og gemmer infrarøde signaler fra andre fjernbetjeninger til senere brug. Når der ikke ligger enhedskoder i den indbyggede database, kan de altid indlæres fra den originale fjernbetjening ved blot at pege på den.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i