Ethernet-adapter

  Ethernet-adapter

  Udvid dit eksisterende Ethernet-netværk

  Philips lancerer en meget enkel måde at dele internet og forbinde dine computere i et netværk på ved hjælp af hjemmets eksisterende ledningsnet. Sæt blot en ekstra Ethernet-adapter i stikket, og udvid dit eksisterende Ethernet-netværk. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Udvid dit eksisterende Ethernet-netværk

Bare sæt den i!

 • Fra stikkontakt til internet-access point

  Det er let at oprette et hjemmenetværk ved hjælp af husets eksisterende ledningsnet. Ledningsnettet bliver bogstaveligt talt forvandlet til et access point for hjemmenetværket. Du får nem adgang i alle rum, du sparer udgifterne til et nyt ledningsnet til hjemmenetværket, og der er ingen konstruktionsmæssige begrænsninger inde i huset.

 • Op til 85 Mbps giver mulighed for ekstrem hurtig dataoverførsel

  Øg dit hjemmenetværk med op til 85 Mbps via det eksisterende ledningsnet. Denne høje hastighed sikrer ekstrem hurtig dataoverførsel og dataadgang og giver en reel dataoverførselshastighed på op til 30 Mbps.

 • Fuldt kompatibel med den globale HomePlug-standard

  Den mest udbredte standard for kommunikation via ledningsnettet kaldes HomePlug. HomePlug-teknologien anvender hjemmets eksisterende ledningsnet som kommunikationsled. Standarden understøttes af Philips og mange andre velkendte virksomheder verden over.

 • Dataoverførsel på op til 200 meter via hjemmets ledningsnet

  De signaler, som skal overføres gennem hjemmet, bruger det eksisterende ledningsnet og kan nå op på 200 meter elektrisk ledningsføring. Det sikrer fuld dækning i inde hele huset.

 • Del digitale medier som musik, videofiler og spil

  Del din bredbåndsforbindelse, og forbind dine PC'er via et netværk. Så kan du let høre musik, se foto og videofiler i DVD-kvalitet og spille spil på internettet på en given PC og fortsætte på en anden, og få IP-TV alle husets rum.

 • Sikker databeskyttelse ved hjælp af 56-bit DES-kryptering

  Ethernet-adapterne yder sikker beskyttelse af dit system ved hjælp af 56-bit DES-kryptering, så personlige data forbliver personlige. Du får en sikker forbindelse, der hindrer databeskadigelse, indtrængen og uautoriseret brug af uønskede personer. Der kræves Windows 2000 eller XP til installation af sikkerhedsadgangskoden.

 • Du kan bruge hjemmets eksisterende ledningsnet

  Du kan bruge hjemmets eksisterende ledningsnet og skal ikke bore og trække nye kablet i huset. Det er blot at tilslutte Ethernet-adapteren og bruge hjemmets eksisterende strøminfrastruktur.

 • Øjeblikkelig forbindelse, ægte Plug & Play

  Ethernet-adapteren kan sættes direkte i stikkontakten i væggen og giver dig hurtig og nem installation på under 5 minutter. Det er meget ligetil – du sætter adapteren i, og den fungerer.

 • Du skal blot tilføje en ekstra Ethernet-adapter

  Med Ethernet-adapteren kan du let udvide netværksforbindelsesmulighederne – det er en vaskeægte skalerbar netværksløsning. Hvis du ønsker flere Ethernet-forbindelser, skal du blot føje flere adaptere til dit netværk.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i