masthead banner image

Du kan begynde at leve et lykkeligere og sundere liv.

Er du for nyligt blevet diagnosticeret med søvnapnø? Få hjælp til at tilpasse behandlingen og bevare motivationen.

Forstå CPAP-apparater og -masker.
 

CPAP-behandling (Continuous Positive Airway Pressure) består af et apparat, der sender luftstrøm gennem en slange til en ansigtsmaske for at holde dine luftveje åbne under søvnen.

 

Det kan være svært i starten, men når du vænner dig til din søvnbehandling, vil det føre til bedre søvn og et sundere liv.

paralax 0

Masker
 

Der er en række komfortable masker, der passer til dine individuelle behov. Masken dækker din næse eller dit ansigt, afhængigt af hvordan du trækker vejret i løbet af natten. Du kan trække vejret naturligt med masken på. 

Puder
 

Puder gør masken behagelig, samtidig med at de danner en forsegling, således at luften fra behandlingsapparatet kan holde dine luftveje åbne. 

Hovedtøj
 

Hovedtøjet holder masken fast, mens du sover. Det må aldrig strammes for meget, da det kan beskadige udstyret og reducere behandlingens effektivitet. 

ingenuity paralax 1

Behandlingsapparater

 

Et kontinuerligt positivt luftvejstryk (CPAP) sender et konstant lufttryk til din hals, så dine luftveje holdes åbne, mens du sover.

Visningsindstillinger
 

CPAP-apparater har forskellige indstillinger, så lægen kan justere lufttrykket. Du bør altid anvende den indstilling, lægen har angivet.

Slange
 

Slangen sender luft fra CPAP-apparatet til masken. Det er vigtigt at placere slangen over eller igennem hovedgærdet, så du ikke klemmer den under søvnen.

Filtre

Filtre sikrer, at du kun indånder ren luft. Visse apparater har ét filter, mens andre også har et ekstra, ultrafint filter. 

Luftstrøm
 

CPAP-apparatet sender luft ind i slangen, gennem masken og ned i dine luftveje. Det forhindrer, at luftvejen falder sammen, hvilket forebygger søvnapnø.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Jeg forstår

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Jeg forstår

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.