1
Kvalitet

Philips 
kvalitet

Philips’ høje produktionsstandarder


Vores kvalitetsbelysning er kraftfuld og driftssikker takket være den innovative sammensætning og finmekanikken. Vores produktion er omhyggeligt kontrolleret og certificeret i henhold til de højeste ECE-standarder, ISO 9001, ISO 14001 og QSO 9000.
OE-logo
ECE

Originaludstyr


Alle Philips' halogenlyskilder til biler bærer kvalitetsmærket "Original Equipment Quality". Det certificerer, at Philips vælges af alle større bilproducenter og garanterer:

 

 • Produkter i høj kvalitet, som giver større sikkerhed
 • Philips' førende, innovative teknologi
 • ECE-certificering og typegodkendelse
 
Philips har været førende inden for belysning til bilindustrien siden 1914. I dag leveres hver anden bil i Europa med Philips-lygter.

Philips UV-kvartsglas for optimal belysning


UV-kvartsglas giver en mere kraftfuld belysning på vejen og den højeste modstandsdygtighed over for vibrationer og ekstreme temperaturer. Det eliminerer stort set risikoen for eksplosion. Philips-kvartsglas med UV-blokering bortfiltrerer skadelige ultraviolette stråler, der kan være skadelige for moderne plastforlygter.

Fordele ved kvartsglas

 
 • Kraftigere lys: Kvartsglassets høje modstandsdygtighed giver mulighed for øget tryk inde i lampen, som derved genererer kraftigere lys.
 
 • Bedre modstandsevne: Philips-kvartsglaslamper (glødetråd ved 2.650 °C og glas ved 800 °C) kan modstå svære varmechok.

 • Optimal beskyttelse mod ultraviolette stråler: En særlig anti-UV-belægning, som er integreret i Philips-kvartsglaslamper, beskytter mod skadelige ultraviolette stråler. Anti-UV-belægningen forhindrer, at plastforlygter gulnes.
quartz
resistance against humidity

Moderne og miljøvenlig teknologi fra Philips


Vores banebrydende brug af LED’er og vores nye xenon-serie betyder mere lys og lavere energiforbrug. Vores mål med alt, hvad vi gør, er at minimere skaderne på miljøet. Vi producerer pålidelige og langtidsholdbare produkter, som reducerer mængden af affald i overensstemmelse med EU-direktivet om affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE). Vi fører an inden for belysningsindustrien, når det gælder reduktion af den anvendte mængde af farlige materialer, og overgår EU’s RoHS-krav til begrænsning af kviksølv.

Alle Philips-halogenlamper er fri for bly, cadmium og kviksølv.

pb free

Emner

 • LED-løsninger

  LED-løsninger

  Vores kraftige Luxeon®-lysdioder i høj kvalitet indgår i vores sortiment af LED-kørelys med produkter som f.eks. LED Daylight 9 og sidste skud på stammen, LED DaylightGuide med et nyt og eksklusivt LED-design uden prikker.

 • Vibrationsmodstand

  Vibrationsmodstand

  24V-lyskilder er konstrueret specielt til at modstå den ekstreme belastning og de vibrationer, som dine lastbiler og tunge maskiner udsættes for. Ujævne veje og vibrationer er en hyppig årsag til defekte forlygter.

 • Sikkerhed

  Sikkerhed

  Lys er fundamentalt for kørsel, og lys er den eneste del af sikkerhedscirklen, som faktisk medvirker til at forhindre ulykker. Få mere at vide om, hvordan vi fremmer aktiv sikkerhedsbeskyttelse.