Vælg den rigtige skærm


Visualiser den i dit rum.

 

Se, hvordan den tilpassede opsætning af Philips Professional Display Solutions vil se ud med Augmented Reality Configurator. Den brugervenlige ARc-app fungerer på alle mobile enheder og giver en nøjagtig visualisering af enkeltstående skiltningsskærme og videovægge.

Placer en hvilket som helst skærm


Med appen ARc kan du se, hvordan en hvilken som helst Philips-skærm vil se ud, ved blot at bruge kameraet på din smart-enhed. Appen måler nøjagtigt væggen i dit rum, så du derefter kan simulere den korrekte placering af skærmene og få dem vist fra forskellige vinkler.

Find den rigtige størrelse


Er du ikke sikker på, om en 75" eller 86" skærm egner sig bedst til din lobby? Appen ARc kan foretage realistiske gengivelser af enkelte eller flere skærme på et billede. Du kan skifte mellem de forskellige modeller og størrelser, så du kan se, hvad der passer bedst til dit lokale.

arc-video

Brugervenlig


Er du klar til at designe din videovæg? Appen ARc er intuitiv og nem at bruge og fungerer med de fleste smart-enheder, der har et kamera. Du skal blot downloade den fra Google Play Butik eller App Store.

 

Download appen på en hvilken som helst enhed

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Vores websted vises bedst med den nyeste version af Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.