Virksomheder

Fyr op under din virksomhed

 

På kontoret og på fabriksgulvet er der intet, der signalerer visionære og ambitiøse fremtidsplaner som store skærme og dynamiske billeder. Giv inspiration til drømme og innovation med vores perfekte løsninger til kontorer, fabrikker, mødelokaler, rekreative områder, foyerer og korridorer.

Fordele for virksomheder:
✔   Sæt fokus på dit brand og vigtige meddelelser
✔   Informer dine medarbejdere hurtigt
✔   Opret et digitalt skærmnetværk på tværs af flere placeringer
✔   Opbyg engagement og entusiasme
✔   Målret meddelelser til afdelinger og placeringer

✔   Beskyt medarbejdere med klare instrukser for nødsituationer

Anbefalede modeller

Philips
Fordel


Philips-skærme er strømbesparende og spækket med funktioner, herunder forenklet skærmdeling, delt skærmvisning og berøringsfunktionalitet, der gør dem skræddersyet til virksomhedsmarkedet.

QuadViewer
 

QuadViewer fungerer perfekt og får mest muligt ud af skærmen ved afspilning af indhold fra op til fire forskellige indgange samtidigt på samme skærm. Det er den ideelle opsætning til mødelokaler og kontrolrum. 

SmartPower
 

Forøg energieffektiviteten for et grønnere resultat og lavere driftsomkostninger. SmartPower er den energibesparende funktion, der styrer skærmens baggrundsbelysning vha. et forudindstillet system. Resultatet? Op til 50 % mindre strømforbrug.

FailOver (redundant udstyr) til mødelokaler
 

Med FailOver forenkles præsentationer og videokonferencer. Du kan nemt skifte mellem skærme, hvor skærmen automatisk skifter input ud fra dine præferencer. Ingen grund til manuelt at skifte indgang, hver gang nogen vil dele deres skærm. 

Multitouch
 

Vis nye gæster direkte derhen, hvor de skal være, med en interaktiv vejvisningsskærm. Med automatisk berøringsgenkendelse, Plug and Play og op til 10 berøringspunkter ad gangen medvirker vores berøringsfølsomme skærme til at øge engagementet og effektiviteten. 

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.