Uddannelse

Gør din undervisning egnet til fremtiden

 

Efterhånden som verden bliver mere og mere digital, forventer de studerende flotte og medrivende oplevelser. Om det gælder videnssøgning eller vejvisning, så vil vores skærme informere, oplyse, fængsle og forbinde. Vores højopløselige whiteboards engagerer eleverne med indholdsrige medier og med interaktion. Vores multi-berøringsskærme hjælper dig med at finde rundt. Og vores Ambilight-skærme er perfekte til at gøre et godt indtryk ved modtagelsen.

Fordele inden for uddannelse:

✔   Del nyheder og oplysninger med alle på stedet
✔   Levér opdateringer og instrukser for nødsituationer hurtigt
✔   Opret og administrer nemt indhold, der dækker hele campus
✔   Hjælp elever, lærere og gæster med at finde vej

Anbefalede modeller

Philips
Fordel


Med en kombination af kreativitet, styring og effektivitet er Philips-skærme designet til at bringe uddannelsesmarkedet op på et højere niveau. 

Multitouch
 

Fang elevernes opmærksomhed med et interaktivt whiteboard. Med automatisk berøringsgenkendelse, Plug and Play og flere berøringspunkter medvirker vores berøringsfølsomme skærme til at øge engagementet og effektiviteten. 

SmartPower
 

Forøg energieffektiviteten for et grønnere resultat og lavere driftsomkostninger. SmartPower er den energibesparende funktion, der styrer skærmens baggrundsbelysning vha. et forudindstillet system. Resultatet? Op til 50 % mindre strømforbrug.

CMND & Control
 

Administrer alle dine tilsluttede skærme via ét centralt sted. Med CMND & Control kan du opdatere software, indstillinger, planlægning og indholdskonfigurationer på tværs af alle skærme hurtigt og effektivt.

CMND & Create
 

Tilpas dit indhold med CMND & Create. Dette kraftfulde redigeringsværktøj følger med din professionelle Philips-skærm og hjælper dig med at designe og skabe dit eget medrivende, overbevisende indhold. Giver dig mulighed for at sende meddelelser til de studerende og fakultetet på en enkel og iøjnefaldende måde.

 

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.