Healthcare

Øg patientens komfort og pleje

 

Hver eneste lille ekstra ting gør en forskel på sundhedsområdet. Vores løsninger gør patienternes humør bedre, hjælper besøgende med at finde rundt og giver medicinsk personale mulighed for at træffe bedre diagnostiske beslutninger. Vores Heartline-TV’er er både underholdningscentre og kompatible med sygeplejersketilkaldesystemer. Vores interaktive berøringsskærme gør vejvisning til en leg. Og vores fabrikskalibrerede skærme betyder, at læger kan stole på det, de ser.

Fordele for sundhedsområdet:
✔   Tjen penge med MyChoice pay-per-view og reklame
✔   Reducer travlhed i receptionen med selvbetjening for besøgende
✔   Send opdateringer og oplysninger direkte til patienternes skærme
✔   System til administration af brugervenligt indhold

Anbefalede modeller 

Philips
Fordel


I selve kernen af sundhedssektoren er Philips-skærme skræddersyet til at sikre maksimal sikkerhed og funktionalitet med et bakterieresistent kabinet og et væld af praktiske funktioner.

Antimikrobiel beskyttelse

 

Hospitalsforberedt innovation i et enkelt design. Med et antimikrobielt kabinet hæmmes væksten af de mest almindelige mikroorganismer, så du får et sikrere miljø, der kræver mindre vedligeholdelse. Vores udvalg til sundhedssektoren egner sig perfekt til klinikker, hospitaler og alderdomshjem med ansatte sundhedsplejemedarbejdere.

MyChoice

 

Med MyChoice kan du generere ekstra indtægter uden at ændre den eksisterende infrastruktur. TV-kanalerne aktiveres med en PIN-kode. Patienterne kan købe disse PIN-koder på hospitalets betalingsterminal eller i receptionen.  

Serial Xpress-protokol

 

Slut nemt dine skærme til eksterne dekodere, set-top-bokse og alle de største udbydere af interaktive systemer. Serial Xpress-protokol sikrer nem tilslutning med stor effektivitet.

Klinisk digitalbillede

 

Philips' kliniske undersøgelsesskærme med forudindstillet klinisk digitalbillede kalibreres fra fabrikken til at give standard skærmydelse i gråtoner iht. DICOM, del 14. Ved hjælp af LCD-paneler med LED-teknologi i høj kvalitet tilbyder Philips dig en ensartet driftssikker ydeevne til en overkommelig pris.

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.