Hospitality

Gør dit Hospitality-tilbud perfekt


Professionelt TV er på vej videre fra passiv underholdning. Det handler i stigende grad handler om tilpasning, information og kommunikation. Vores TV- og skiltningsløsninger kan hjælpe dig med at styrke dit brand, øge salget og motivere til gentagne besøg. Tænk 4K Ultra HD med Wi-Fi Miracast™ og Chromecast for fantastiske billeder og nem gæstetilslutning. Interaktive skærme på værelset til hurtig kommunikation. Digitale velkomsttjenester til visning af begivenheder. Alt er muligt.

Hospitality-fordele:
✔   Gør kampagner meget effektive
✔   Opdater oplysninger hurtigt
✔   Krydspromover faciliteter
✔   Byd konferencegæster velkommen med navn

✔   Gør velkomsttjenester mere omfattende
✔   Øg komforten med interaktiv vejvisning

✔  Foretag nemt ændringer med central styring

Anbefalede modeller

Philips
Fordel

 

Philips-skærme handler udelukkende om komfort og bekvemmelighed i hotelbranchen. Ved at bringe førsteklasses funktionaliteter ind i omgivelserne vil medarbejdere og gæster få flere muligheder, der fungerer perfekt hver gang.

CMND & Create

 

Tilpas dit indhold med CMND & Create. Dette kraftfulde redigeringsværktøj følger med din professionelle Philips-skærm og hjælper dig med at designe og skabe dit eget medrivende, overbevisende indhold. Du kan enkelt og effektivt brande alle skærme overalt på hotellet på den måde, du ønsker det.

CMND & Control

 

Administrer alle dine tilsluttede skærme via ét centralt sted. Med CMND & Control kan du opdatere software, indstillinger, planlægning og indholdskonfigurationer på tværs af hele serien hurtigt og effektivt. Det er ikke længere nødvendigt at gå fra værelse til værelse for manuelt at ændre indstillingerne. 

QuadViewer

 

Med en balancegang på grænsen mellem form og funktion giver QuadViewer mulighed for opdeling af vores storformatskærme i fire separate områder, hvilket er perfekt i mødelokaler og konferencer. 

Android-apps
 

Imponer gæsterne med uendelige muligheder. Vælg mellem en stadigt voksende samling af apps, spil og tjenester, og maksimer gæsternes samlede oplevelse hos dig. Som om det ikke var nok, giver tilslutningsmulighederne til personlige enheder værelserne et sofistikeret, moderne touch.

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.