Hospitality

Perfektioneret til hotelbranchen


Fuldend de bestræbelser og den atmosfære, du lægger i dine hoteller, med prikken over i'et. Vores serie af professionelle Philips-skærme vil imponere gæsterne, uanset om det er TV på værelset eller opstillede, digitale velkomstskærme, der vises i foyeren og giver gæsterne deres yndlingsindhold og en bedre oplevelse.

 

Med et intuitivt interface og mulighed for flere slags indhold kan gæsterne virkelig få en afslappende oplevelse på værelset, og med Android™-apps og -tilslutningsmuligheder får de flere valgmuligheder end nogensinde før med underholdning på værelset.

Anbefalede modeller

Philips
Advantage

 

Philips-skærme handler udelukkende om komfort og bekvemmelighed i hotelbranchen. Ved at bringe førsteklasses funktionaliteter ind i omgivelserne vil medarbejdere og gæster få flere muligheder, der fungerer perfekt hver gang.

CMND & Create

 

Tilpas dit indhold med CMND & Create. Dette kraftfulde redigeringsværktøj følger med din professionelle Philips-skærm og hjælper dig med at designe og skabe dit eget medrivende, overbevisende indhold. Du kan enkelt og effektivt brande alle skærme overalt på hotellet på den måde, du ønsker det.

CMND & Control

 

Administrer alle dine tilsluttede skærme via ét centralt sted. Med CMND & Control kan du opdatere software, indstillinger, planlægning og indholdskonfigurationer på tværs af hele serien hurtigt og effektivt. Det er ikke længere nødvendigt at gå fra værelse til værelse for manuelt at ændre indstillingerne. 

QuadViewer

 

Med en balancegang på grænsen mellem form og funktion giver QuadViewer mulighed for opdeling af vores storformatskærme i fire separate områder, hvilket er perfekt i mødelokaler og konferencer. 

Android-apps
 

Imponer gæsterne med uendelige muligheder. Vælg mellem en stadigt voksende samling af apps, spil og tjenester, og maksimer gæsternes samlede oplevelse hos dig. Som om det ikke var nok, giver tilslutningsmulighederne til personlige enheder værelserne et sofistikeret, moderne touch.

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.