Offentlige steder

Gør den store begivenhed endnu større

 

Folk forventer at blive informeret og underholdt fra det øjeblik, de går ind i en arena, et stadion eller en hal. Med flotte, levende farver og en utrolig opløsning gør vores skærme oplevelsen større og hjælper med at generere større indtægter ved at øge effekten af reklamer og kampagner. Og de gør det let for besøgende at finde vej.

 

Hospitality-fordele:
✔   Giver letlæselig information ved indgange og billetområder
✔   Får ventetiden til at føles kortere med HD-underholdning

✔   Giver vigtige oplysninger om begivenheder

✔   Gør det nemmere for besøgende at finde vej med søgbare kort

✔   Fremmer forhåndssalg til nye og kommende begivenheder

✔   Øger indtægterne ved krydskampagner og tredjepartsreklamer
✔   Opfordrer besøgende til at komme igen

Anbefalede modeller

Philips
Fordel


Philips-skærme er udformet specifikt med henblik på at maksimere virkningen på offentlige steder, og de forskønner dit sted med fejlsikret indhold og en knivskarp opløsning i stor skala.

Ultratynde rammer
 

Gør et større indtryk med det flydende design af professionelle Philips-skærme. Med ultratynde rammer og avancerede justeringsløsninger fremstår indholdet større og tydeligere. Opret en uafbrudt videovæg af næsten enhver størrelse med et næsten rammeløst design.

Farvekalibrering
 

Opnå ensartede farveniveauer på alle skærme i netværket. Med farvekalibreringssættet (ekstraudstyr) kan du nemt styre baggrundsbelysningens luminans, standardisere gammakurven og kalibrere gråtonerne på skærmene.

Ultra HD
 

Giv dit publikum en wow-oplevelse med ekstraordinær billedkvalitet i Ultra HD. Med 3840 x 2160 pixels vises indholdet i en opløsning, der er fire gange højere end Full HD. Det giver et skarpere billede på skærme i storformat og et bedre kvalitetslook.

FailOver
 

Du behøver ikke længere bekymre dig om fejlskærmbilleder. Med den revolutionerende FailOver-teknologi afspilles sikkerhedskopieret indhold automatisk på skærmene i tilfælde af en fejl i medieafspilleren. Det er øjeblikkelig beskyttelse, der får virksomheden til altid at synes under fuld kontrol.

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.