Overførsel

Tilføj lidt magi til oplevelsen på indkøbsgaden

 

Deltag i revolutionen ved at omdanne din butik til den ultimative handelsoplevelse. Vores effektive skærme får forbipasserende til at stoppe op og kigge efter og tilføjer en interaktiv dimension til shoppingoplevelsen. Vores ultraklare skærme oplyser butiksvinduer med dynamisk indhold. Vores videovægge begejstrer og glæder, så din butik bare er den bedste. Og både børn og forældre er glade for Studio TV.

Fordele for detailhandel:

✔  Tiltræk kunder med mere effektive kampagner

✔  Opbyg loyalitet med brandintensive oplevelser

✔  Nå dit publikum med specialtilbud i butikken i HD

✔ Bliv klar til at levere tilpassede interaktive shoppingoplevelser

✔  Opret målrettede kampagner, der trækker på dine egne og eksterne databaser

✔  Anvend maskine-til-maskine-kommunikation for at danne effektive skiltningsnetværk

Anbefalede modeller

Philips
Fordel


Philips-skærme er skræddersyet til detailmarkedet. De bringer den digitale verden ind i dit butikslokale med de nyeste apps, tilslutningsmuligheder og interaktive funktioner.

Android
 

Skab et butiksareal, der er smartere, hurtigere og mere intuitivt end alle andre. Med Philips-skærme på en platform af Android-operativsystemet bringes den digitale verden ind i dit lokale. Det er det bedste fra begge verdener – fysisk produkt kombineret med uendelige digitale apps og indhold.

Ambilight
 

Alt er mere forunderligt med Philips Ambilight. Tiltræk flere kunder med en perfekt opsætning, der benytter avanceret stemningsbelysning til at fylde væggene med dynamiske farver.

UltraBright
 

Ved enhver placering, enhver lysstyrke sikrer Philips UltraBright, at din skærm vises smukt i klare, levende farver og kontrast. Med dets fantastiske billedsynlighed og tydeligere billedkvalitet har ikke engang sollyset en chance mod dit indhold og kunden.

Ultratynde rammer
 

Gør et større indtryk med det flydende design af professionelle Philips-skærme. Med ultratynde rammer og avancerede justeringsløsninger fremstår indholdet større og tydeligere. Opret en uafbrudt videovæg af næsten enhver størrelse med et næsten rammeløst design.

 

Kontakt os


Har du brug for flere oplysninger? Vi er her for at hjælpe.