1
Hotel-TV

Professionelt LCD-TV

  Professionelt LCD-TV

  Imponer dine gæster på en effektiv måde

  Med dette moderne og energieffektive LCD-TV til hotelbranchen får du alle fordelene ved digitalt TV. Den lille skærm passer perfekt til brug i fængsler, på hospitaler og på mindre hoteller. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt LCD-TV

19" EasySuite, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 19HFL3233D/10 Find lignende produkter

Imponer dine gæster på en effektiv måde

Philips LCD-TV til hotelbranchen

 • Nyd afspilning af fotos og musik via USB

  Nyd afspilning af fotos og musik via USB

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-stik (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Perfekt til fængsler

  For at styre kommunikation er dette Hospitality-TV udstyret med en bestemt Fængselstilstand-indstilling. Denne avancerede sikkerhedstilstand lukker for visse indstillinger, der ikke er efterspurgt af fængselsmarkedet, som f.eks. tekst-tv, EPG (Electronic Programme Guide) undertekster og USB-porte.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

 • Avanceret EPG og kanaloversigt

  Den attraktive EPG og kanaloversigt omfatter intuitive knapper med let forståelig vejledende grafik, der gør det let at finde dine yndlingskanaler.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i