1
Hotel-TV

Professionelle LED-TV

  Professionelle LED-TV

  Stor værdi i et moderne design

  Med dette energieffektive LED-TV får du glæde af et dedikeret TV til brug i hotelbranchen. Giv dine gæster mulighed for at købe kvalitetsindhold, informer dem via hotellets oplysningssider, og benyt den nyeste fjernbetjeningsteknologi til problemfri installation. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Stor værdi i et moderne design

Med dette energieffektive LED-TV får du glæde af et dedikeret TV til brug i hotelbranchen. Giv dine gæster mulighed for at købe kvalitetsindhold, informer dem via hotellets oplysningssider, og benyt den nyeste fjernbetjeningsteknologi til problemfri installation. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Professionelle LED-TV

24" EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 24HFL3008W/12 Find lignende produkter

Stor værdi i et moderne design

med oplysningssider og fjerninstallation

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. LED-belysningsteknologi indeholder ikke farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Fuld Hotel-, Hospitals- og Fængselstilstand

  Alle nødvendige funktioner til professionel brug i miljøer, der kræver mere end din stue. Fra lydstyrke og menulåsning til mere omfattende materialetest, energibesparelse, tyverisikringsfjernbetjeninger og dedikerede sundheds- og fængselsfunktioner er der mulighed for anvendelse på nichemarkeder.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

 • Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker optimeret til sundhedssektoren

  Kompatibilitet med kaldesystem for sygeplejersker gør Philips Healthcare-TV til et godt integreret redskab, der ikke kun kan underholde brugeren/patienten men også yder praktisk hjælp i medicinske nødsituationer.

 • SmartInfo giver opdaterede hoteloplysningssider selv offline

  SmartInfo gør det muligt for dig at give dine gæster hotel- eller turistoplysninger via Hotel Info. Dine gæster har adgang til hotellets oplysningssider, som kan ændres regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på hotellet.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • Visning af ur på skærmen som service for gæsten

  Med vores nye skærmur kan gæsterne nemt få vist det aktuelle klokkeslæt. Med et tryk på en knap vises uret på TV-skærmen og kombinerer forbedret visning med formindsket strømforbrug.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i