Professionelle LED-TV

  Professionelle LED-TV

  Imponer dine gæster på en effektiv måde

  Den bedste TV-oplevelse i et tyndt og energibesparende LED-TV. Giv dine gæster mulighed for at købe kvalitetsindhold og benytte den nyeste fjernbetjeningsteknologi til problemfri installation. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelle LED-TV

26" EasySuite+, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 26HFL3017D/10 Find lignende produkter

Imponer dine gæster på en effektiv måde

med uovertruffen LED-teknologi

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. LED-belysningsteknologi indeholder ikke farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • Fuld Hotel-, Hospitals- og Fængselstilstand

  Alle nødvendige funktioner til professionel brug i miljøer, der kræver mere end din stue. Fra lydstyrke og menulåsning til mere omfattende materialetest, energibesparelse, tyverisikringsfjernbetjeninger og dedikerede sundheds- og fængselsfunktioner er der mulighed for anvendelse på nichemarkeder.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • ThemeTV Lite giver nem kanalnavigation

  ThemeTV giver en avanceret brugergrænseflade, som giver gæsterne mulighed for at navigere i gæstemenuen og finde kanaler fra deres eget land, nyheder og hotelinformation uden brug af et interaktivt underholdningssystem.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi

  Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi på TV'et via dæmpet baggrundsbelysning eller ved at slukke for skærmen, når de hører radio. På denne måde kan hotellets driftsomkostninger reduceres, samtidig med, at gæsterne involveres direkte.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • SmartInfo giver opdaterede hoteloplysningssider selv offline

  SmartInfo gør det muligt for dig at give dine gæster hotel- eller turistoplysninger via Hotel Info. Dine gæster har adgang til hotellets oplysningssider, som kan ændres regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på hotellet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i