Professional LED LCD-TV

  Professional LED LCD-TV

  Pålidelig for dine gæster

  Med dette moderne og energibesparende LED LCD-TV til hotelbranchen vil du nyde alle fordelene ved det digitale TV. Dine gæster vil nyde en varm velkomst og få en stor billedoplevelse med dette professionelle TV til hoteller. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professional LED LCD-TV

26" EasySuite, LED, DVB-T MPEG 2/4 26HFL3232D/10 Find lignende produkter

Pålidelig for dine gæster

Philips digitale LED LCD-TV til hotelbranchen

 • Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  Strålende LED-billeder med lavt energiforbrug

  LED-lysteknologi er den mest avancerede på markedet. På dette TV kombineres iøjnefaldende, minimalistisk design med fantastisk billedkvalitet og oven i købet det laveste energiforbrug i denne kategori. En anden miljømæssig fordel er, at LED-lysteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning får du glæde af lavt energiforbrug, høj lysstyrke, fantastisk kontrast og skarphed og levende farver.

 • Nyd afspilning af fotos og musik via USB

  Nyd afspilning af fotos og musik via USB

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-sticks (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Velkomstmeddelelse på skærmen

  En velkomstmeddelelse vises på skærmen, hver gang der tændes for TV'et.

 • Begrænsning af lydstyrke

  Denne funktion fastlægger på forhånd det interval for lydstyrke, som TV'et kan bruge. Dermed undgår du at skulle regulere lydstyrken ved høje lydniveauer, og du forstyrrer ikke dine naboer.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Programmerbar startkanal

  Perfekt til in house-reklame eller informationskanaler, da det er muligt at vise en foruddefineret kanal, når TV'et tændes.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

 • Avanceret EPG og kanaloversigt

  Den attraktive EPG og kanaloversigt omfatter intuitive knapper med let forståelig vejledende grafik, der gør det let at finde dine yndlingskanaler.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

Se alle specifikationer
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.
 • Årligt energiforbrug beregnes ud fra et typisk strømforbrug på 4 timer pr dag, 365 dage om året.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i