Professionelt LCD-TV

  Professionelt LCD-TV

  Imponer dine gæster på en effektiv måde

  Med dette moderne og energibesparende LCD-TV til hotelbranchen får du alle fordelene ved digitalt TV. Dine gæster kan nyde en varm velkomst og få en stor billedoplevelse med dette professionelle TV til hoteller. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt LCD-TV

32" EasySuite, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 32HFL3233D/10 Find lignende produkter

Imponer dine gæster på en effektiv måde

Philips LCD-TV til hotelbranchen

 • Fuld Hotel-, Hospitals- og Fængselstilstand

  Alle nødvendige funktioner til professionel brug i miljøer, der kræver mere end din stue. Fra lydstyrke og menulåsning til mere omfattende materialetest, energibesparelse, tyverisikringsfjernbetjeninger og dedikerede sundheds- og fængselsfunktioner er der mulighed for anvendelse på nichemarkeder.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • ThemeTV Lite giver nem kanalnavigation

  ThemeTV giver en avanceret brugergrænseflade, som giver gæsterne mulighed for at navigere i gæstemenuen og finde kanaler fra deres eget land, nyheder og hotelinformation uden brug af et interaktivt underholdningssystem.

 • Hotel Scenea til en skræddersyet info- og startkanal

  Med Hotel Scenea kan du vælge og gemme billeder på TV'et, som kan vises ved start eller på infokanalen.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi

  Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi på TV'et via dæmpet baggrundsbelysning eller ved at slukke for skærmen, når de hører radio. På denne måde kan hotellets driftsomkostninger reduceres, samtidig med, at gæsterne involveres direkte.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Med hovedtelefonstik, hvis du vil lytte alene

  Dette højttalersystem har et hovedtelefonstik. Tilslut dine egne hovedtelefoner, når du vil lytte alene.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i