Professionelle LED-TV

  Professionelle LED-TV

  Det ideelle TV med førsteklasses funktioner og interaktiv brug

  Med dette energibesparende LCD-TV til hoteller får du glæde af alle fordelene ved interaktivt TV og de bedste funktioner til hoteller. Opret forbindelse mellem TV'et og et system, du vælger, for den bedste visningsoplevelse og en omkostningsbesparende løsning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelle LED-TV

32" PrimeSuite, LED, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 32HFL4007D/10 Find lignende produkter

Det ideelle TV med førsteklasses funktioner og interaktiv brug

med alle vigtige tilslutningsmuligheder

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette Full HD LED-TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • Integreret visning af ur med vækkeur og meddelelsesalarm

  Den indbyggede visning af ur, der også fungerer som vækkeur, fjerner behovet for og investeringen i et ekstra ur med kabler og forbindelser i rummet.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi

  Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi på TV'et via dæmpet baggrundsbelysning eller ved at slukke for skærmen, når de hører radio. På denne måde kan hotellets driftsomkostninger reduceres, samtidig med, at gæsterne involveres direkte.

 • VSecure til indholdsbeskyttelse via IP og RF

  For at kunne vise det bedste HD-indhold til gæsten kræver indholdsindustrien strenge sikkerhedsforanstaltninger. Philips har udviklet VSecure via RF og IP (Marlin og Windows DRM) til indholdsbeskyttelse på dit hotel-TV.

 • Integreret IPTV-system for optimal brugerdefineret interaktivitet

  Spar penge, og undgå rod. Med vores nye Smart TV kan du opbygge dit hotelsystem direkte på TV'et. Interaktive kanaler, video-on-demand, interaktive hotelmenuer og oplysninger samt onlinebestillingssystemer er alt sammen muligt uden en ekstern boks tilsluttet til TV'et. Udover levering af indhold via koaksiale TV-kabler, kan du nu også bruge din internetforbindelse til at levere TV-kanaler eller VOD direkte til TV'et. Vores partnernetværk kan sørge for, at du får den brugerdefinerede portal, du ønsker.

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive hoteloplysningssider

  SmartInfo gør det muligt for dig at videregive hotel- eller turistoplysninger til dine gæster via SmartUI. Dine gæster har adgang til dette interaktive hotelwebsted, selv når TV'et ikke er tilsluttet til intranet eller internet. Du kan ændre oplysningerne regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på dit hotel.

 • Smart TV-apps med mange dedikerede tjenester til hotelbranchen

  Philips Smart TV-apps består af et stadigt stigende udvalg af programmer, lige fra YouTube til sociale netværks-apps og mange flere. Den dedikerede version er skræddersyet til brug i hotelbranchen og har flere fordele, f.eks. sikrer den, at gæsternes oplysninger slettes efter brug, og du kan undgå, at ulovligt indhold skader din virksomhed. Gæsterne kan også bruge apps og TV-tjenester fra deres hjemland, hvilket gør Smart TV-apps førende inden for underholdning.

 • Klar til sikker SimplyShare - til streaming af indhold til TV'et

  Med vores Wi-Fi-dongle kan du aktivere sikker SimplyShare. Dette giver dine kunder frihed til at nyde deres indhold på det store TV trådløst og uden besvær. Vores åbne system understøtter både iOS og Android-brugere, og vi udvider hele tiden vores kompatibilitet. Vores sikre deling gør dette DLNA-baserede system beskyttet, så dine gæster ikke forstyrres af andre. Billeder, film, musik - det hele kan deles og nydes via SimplyShare på TV'et!

Se alle specifikationer
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV, der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i