Professionelt LCD-TV

  Professionelt LCD-TV

  Det ideelle TV med førsteklasses funktioner og interaktiv brug

  Med dette energibesparende LCD-TV til hoteller får du glæde af alle fordelene ved interaktivt TV og de bedste funktioner til hoteller. Opret forbindelse mellem TV'et og et system, du vælger, for den bedste visningsoplevelse og en omkostningsbesparende løsning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelt LCD-TV

32" PrimeSuite, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 32HFL4373D/10 Find lignende produkter

Det ideelle TV med førsteklasses funktioner og interaktiv brug

Philips LCD-TV til hoteller

 • Med tema-TV kan gæsterne let finde deres egne kanaler

  Med tema-TV kan gæsterne let finde deres egne kanaler

  Tema-TV giver en avanceret brugergrænseflade, som giver gæsterne mulighed for at navigere i gæstemenuen og finde kanaler fra deres eget land, nyheder og hotelinformation uden brug af et interaktivt underholdningssystem.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Instant Initial Cloning til hurtig installation

  I forbindelse med TV-installationer kan Instant Initial Cloning spare dig 3 - 5 minutter pr. TV, fordi USB-filerne indlæses og kopieres direkte til TV'et uden brug af TV-menuen. Med Instant Initial Cloning kan du reducere installationstiden og omkostningerne dertil betydeligt.

 • VSecure til digital indholdsbeskyttelse på hoteller

  For at kunne vise det bedste HD-indhold til gæsten kræver indholdsindustrien strenge sikkerhedsforanstaltninger. Philips har udviklet en totalløsning til HD-indhold på hoteller bestående af VSecure til beskyttelse af HD-indhold og NexGuard til kriminalteknisk vandmærkning af HD-indhold.

 • Hotel Scenea til en skræddersyet info- og startkanal

  Med Hotel Scenea kan du vælge og gemme billeder på TV'et, som kan vises ved start eller på infokanalen.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi

  Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi på TV'et via dæmpet baggrundsbelysning eller ved at slukke for skærmen, når de hører radio. På denne måde kan hotellets driftsomkostninger reduceres, samtidig med, at gæsterne involveres direkte.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Integreret visning af ur med vækkeur og meddelelsesalarm

  Den indbyggede visning af ur, der også fungerer som vækkeur, fjerner behovet for og investeringen i et ekstra ur med kabler og forbindelser i rummet.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Avanceret EPG og kanaloversigt

  Den attraktive EPG og kanaloversigt omfatter intuitive knapper med let forståelig vejledende grafik, der gør det let at finde dine yndlingskanaler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i