Professionelle LED-TV

  Professionelle LED-TV

  Stor værdi i et moderne design

  Med dette energibesparende LED-TV til hotelbranchen kan du nyde effektiv installation via USB-kloning og funktioner, der er særligt beregnet til hoteller, f.eks. menu- og betjeningslåsning. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelle LED-TV

39" Studio, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 39HFL2808D/12 Find lignende produkter

Stor værdi i et moderne design

med energibesparende LED-teknologi

 • Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette Full HD LED-TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • USB til multimedieafspilning

  USB til multimedieafspilning

  Tilslut en USB-hukommelsesnøgle, et digitalkamera, en MP3-afspiller eller en anden multimedieenhed til USB-porten på siden af TV'et for at få glæde af fotos, videoer og musik med den brugervenlige indholdssøgning på skærmen.

 • USB-kloning af alle indstillinger giver hurtig installation

  Med denne funktion kan du på mindre end ét minut nemt kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsindstillinger fra et TV til et andet. Funktionen er med til at sikre ensartethed på dine TV og reducerer installationstiden og omkostningerne væsentligt.

 • Begrænsning af lydstyrke

  Denne funktion fastlægger på forhånd det interval for lydstyrke, som TV'et kan bruge. Dermed undgår du at skulle regulere lydstyrken ved høje lydniveauer, og du forstyrrer ikke dine naboer.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Låsning af knapper på fronten/siden

  Hvis indstillingen til at låse adgangen til knapperne på fronten eller siden af TV'et bliver valgt i opsætningsmenuen, kan der ikke opnås uautoriseret afgang til TV-menuen, og hotelpersonalet sparer tid og besvær med at genindstille det.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Velkomstmeddelelse på skærmen

  En velkomstmeddelelse vises på skærmen, hver gang der tændes for TV'et.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i