1
Hotel-TV

Professionelt LCD-TV

  Professionelt LCD-TV

  Alsidig og fremragende på enhver måde

  Dette moderne TV til hotelbranchen giver mere komfort på værelserne for gæsterne. Det giver dig også mulighed for at give dine gæster HD-kanaler i både enkeltstående og interaktiv opsætning. See all benefits

  Unfortunately this product is no longer available

Videos

[trigger to render Video Gallery]

Images

Alsidig og fremragende på enhver måde

Dette moderne TV til hotelbranchen giver mere komfort på værelserne for gæsterne. Det giver dig også mulighed for at give dine gæster HD-kanaler i både enkeltstående og interaktiv opsætning. See all benefits

Unfortunately this product is no longer available

Professionelt LCD-TV

42" PrimeSuite, DVB-T/C MPEG 2/4 42HFL4372D/10 Find similar products

Alsidig og fremragende på enhver måde

Philips LCD-TV til hotelbranchen

 • LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  LCD-skærm til Full HD med 1920x1080p-opløsning

  Full HD-skærmen har en widescreen-opløsning på 1920 x 1080p. Det er den højeste opløsning for HD-kilder og giver den bedst mulige billedkvalitet. Den er fuldt ud fremtidssikret, da den understøtter 1080p-signaler fra alle kilder, herunder de nyeste som Blu-ray og avancerede HD-spilkonsoller. Signalbehandlingen er helt opgraderet, så den understøtter denne meget højere signalkvalitet og opløsning. Den producerer strålende flimmerfri progressive scanningsbilleder med fremragende lysstyrke og farver.

 • Med tema-TV kan gæsterne let finde deres egne kanaler

  Med tema-TV kan gæsterne let finde deres egne kanaler

  Tema-TV giver en avanceret brugergrænseflade, som giver gæsterne mulighed for at navigere i gæstemenuen og finde kanaler fra deres eget land, nyheder og hotelinformation uden brug af et interaktivt underholdningssystem.

 • USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB til fantastisk multimedieafspilning

  USB-stikket giver adgang til jpeg-fotos, mp3-musik og videofiler på de fleste USB-sticks (USB-memory-class-enhed). Sæt USB'en i stikket på siden af dit TV og få adgang til multimedieindholdet vha. den brugervenlige indholdsbrowser på skærmen. Du kan nu se dine videoer, fotos og musiknumre og dele dem med andre.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • VSecure til digital indholdsbeskyttelse på hoteller

  For at kunne vise det bedste HD-indhold til gæsten kræver indholdsindustrien strenge sikkerhedsforanstaltninger. Philips har udviklet en totalløsning til HD-indhold på hoteller bestående af VSecure til beskyttelse af HD-indhold og NexGuard til kriminalteknisk vandmærkning af HD-indhold.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Begrænsning af lydstyrke

  Denne funktion fastlægger på forhånd det interval for lydstyrke, som TV'et kan bruge. Dermed undgår du at skulle regulere lydstyrken ved høje lydniveauer, og du forstyrrer ikke dine naboer.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger, og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til omprogrammering.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Programmerbar startkanal

  Perfekt til in house-reklame eller informationskanaler, da det er muligt at vise en foruddefineret kanal, når TV'et tændes.

 • Avanceret EPG og kanaloversigt

  Den attraktive EPG og kanaloversigt omfatter intuitive knapper med let forståelig vejledende grafik, der gør det let at finde dine yndlingskanaler.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

See all Specifications
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV, der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.

Recently viewed products

You might be interested in