Professionelle LED-TV

  Professionelle LED-TV

  Tilslutning og betjening

  Med dette energieffektive LED-TV til hoteller kan du nyde alle fordelene ved avancerede tilslutningsmuligheder, samtidig med at fjerninstallation og -styring sikrer lave samlede omkostninger. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professionelle LED-TV

46" MediaSuite, LED, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 46HFL5008D/12 Find lignende produkter

Tilslutning og betjening

med Philips OXIGEN og systemkompatibilitet

 • Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette Full HD LED-TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • MyChoice-kompatibilitet giver faste indtægter

  MyChoice giver en enkel og billig metode til at tilbyde dine gæster kvalitets-TV-kanaler. Samtidig får du en ekstra indtægtskilde, der dækker din oprindelige TV-investering.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • AppControl til tilføjelse, sortering og sletning af apps med minimal indsats

  AppControl giver dine gæster de TV-applikationer, de drømmer om. Du kan tilføje, slette og sortere alle apps, som du ønsker det. Endnu bedre: Du kan nu klone disse indstillinger til andre TV uden at skulle konfigurere det andet TV! Du kan tilmed oprette diverse profiler og ændre dem på farten. Vil du give dine suiter video-apps med høj båndbredde og de øvrige værelser apps med lav båndbredde? Intet problem. AppControl sørger for en problemfri oplevelse for dine gæster.

 • Integreret IPTV-system for optimal brugerdefineret interaktivitet

  Spar penge, og undgå rod. Med vores nye Smart TV kan du opbygge dit hotelsystem direkte på TV'et. Interaktive kanaler, video-on-demand, interaktive hotelmenuer og oplysninger samt onlinebestillingssystemer er alt sammen muligt uden en ekstern boks tilsluttet til TV'et. Udover levering af indhold via koaksiale TV-kabler, kan du nu også bruge din internetforbindelse til at levere TV-kanaler eller VOD direkte til TV'et. Vores partnernetværk kan sørge for, at du får den brugerdefinerede portal, du ønsker.

 • Integreret Wi-Fi til trådløs brug af Smart TV

  Med integreret Wi-Fi i dit Philips Smart TV kan du trådløst få adgang til en verden af indhold.

 • Visning af ur på skærmen som service for gæsten

  Med vores nye skærmur kan gæsterne nemt få vist det aktuelle klokkeslæt. Med et tryk på en knap vises uret på TV-skærmen og kombinerer forbedret visning med formindsket strømforbrug.

 • Philips OXIGEN leverer de nyeste forbindelsesmuligheder til de bedste samlede omkostninger

  Philips OXIGEN er en komplet løsning, der giver dig alt, du skal bruge, til TV-løsninger til hotelbranchen. De innovative funktioner er designet til at give både gæster og erhvervsdrivende de nyeste inden for forbindelsesmuligheder med de laveste omkostninger. OXIGEN-forbindelse muliggør adgang til skybaserede online-apps og sikrer, at mobile enheder kan kommunikere med TV'et, mens fjernadministrationsværktøjer såvel som mulighed for mersalg optimerer indtjeningen i hele produktets levetid.

 • Sikker SimplyShare til streaming af film og musik til dit TV

  Sikker SimplyShare giver dine kunder frihed til at nyde deres indhold på det store TV trådløst og uden besvær. Vores åbne system understøtter både iOS og Android, og vi udvider hele tiden vores kompatibilitet. Vores sikre deling gør dette DLNA-baserede system beskyttet, så dine gæster ikke forstyrres af andre. Billeder, film, musik - det hele kan deles og nydes via SimplyShare på TV'et!

 • Smart TV-apps med mange dedikerede tjenester til hotelbranchen

  Philips Smart TV-apps består af et stadigt stigende udvalg af programmer, lige fra YouTube til sociale netværks-apps og mange flere. Den dedikerede version er skræddersyet til brug i hotelbranchen og har flere fordele, f.eks. sikrer den, at gæsternes oplysninger slettes efter brug, og du kan undgå, at ulovligt indhold skader din virksomhed. Gæsterne kan også bruge apps og TV-tjenester fra deres hjemland, hvilket gør Smart TV-apps førende inden for underholdning.

 • SmartInfo giver opdaterede, interaktive hoteloplysningssider

  SmartInfo gør det muligt for dig at videregive hotel- eller turistoplysninger til dine gæster via SmartUI. Dine gæster har adgang til dette interaktive hotelwebsted, selv når TV'et ikke er tilsluttet til intranet eller internet. Du kan ændre oplysningerne regelmæssigt og nemt for at holde gæsterne opdateret med de seneste nyheder på dit hotel.

 • SmartInstall for nem fjerninstallation og -vedligeholdelse

  SmartInstall giver nem installation og vedligeholdelse af dine TV. Med et brugervenligt webværktøj kan du nu konfigurere og installere dine TV på afstand uden at gå ind på værelserne! Det sparer tid og gør, at dine gæster ikke forstyrres. SmartInstall klarer både opdatering af hoteloplysningssider og installation af nye kanaler.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

Se alle specifikationer
 • Energiforbrug i kWh pr. år, baseret på strømforbruget for et TV, der er tændt i 4 timer om dagen i 365 dage. Det faktiske energiforbrug vil afhænge af, hvordan TV'et anvendes.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i