1

Professionelt LED-TV

  -{discount-percentage}%
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48hfl2829t_12/48hfl2829t_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimærke</a>
  Du kan få flere oplysninger ved at downloade Energimærke

  Professionelt LED-TV

  Stor værdi i et moderne design

  Med dette energibesparende TV til hotelbranchen kan du nyde effektiv installation med USB-kloning og funktioner, der er særligt beregnet til hoteller, f.eks. menu- og betjeningslåsning. Se alle fordelene

  Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Stor værdi i et moderne design

Med dette energibesparende TV til hotelbranchen kan du nyde effektiv installation med USB-kloning og funktioner, der er særligt beregnet til hoteller, f.eks. menu- og betjeningslåsning. Se alle fordelene

Desværre er denne vare ikke længere tilgængelig

Professionelt LED-TV

48" Studio, LED, DVB-T2/T/C 48HFL2829T/12 Find lignende produkter

Stor værdi i et moderne design

med energibesparende LED-teknologi

 • Hils på dine gæster med en velkomstside, der kan tilpasses den enkelte gæst

  Hils på dine gæster med en velkomstside, der kan tilpasses den enkelte gæst

  En velkomstside vises, hver gang TV'et tændes. Velkomstsiden kan nemt markedsføres og tilpasses på det tidspunkt, hvor det installeres, via et enkelt velkomstbillede i .png-format.

 • USB-kloning af alle indstillinger giver hurtig installation

  USB-kloning af alle indstillinger giver hurtig installation

  Med denne funktion kan du på mindre end ét minut nemt kopiere alle programmerings- og kanalprogrammeringsindstillinger fra et TV til et andet. Funktionen er med til at sikre ensartethed på dine TV og reducerer installationstiden og omkostningerne væsentligt.

 • USB til multimedieafspilning

  USB til multimedieafspilning

  Del de sjove oplevelser. Tilslut en USB-hukommelsesnøgle, et digitalkamera, en MP3-afspiller eller en anden multimedieenhed til USB-porten på TV'et for at få glæde af fotos, videoer og musik med den brugervenlige indholdssøgning på skærmen.

 • Fuld HD LED-TV – fremragende LED-billeder med utrolig kontrast

  Billedkvalitet betyder noget. Normale HDTV'er leverer kvalitet, men du forventer mere. Forestil dig klare detaljer parret med høj lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farver, så du får et livagtigt billede.

 • Perfekt til fængsler

  For at styre kommunikation er dette Hospitality-TV udstyret med en bestemt Fængselstilstand-indstilling. Denne avancerede sikkerhedstilstand lukker for visse indstillinger, der ikke er efterspurgt af fængselsmarkedet, som f.eks. tekst-tv, EPG (Electronic Programme Guide) undertekster og USB-porte.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

 • Avanceret lydstyrkekontrol, så du undgår forstyrrelser fra gæsterne

  Med den avancerede lydstyrkekontrol kan du installere TV'ets opstartslydstyrke og foruddefinere det lydstyrkeinterval, som TV'et kan fungere med, og dermed undgå store lydstyrkereguleringer og forstyrrelser af gæsterne i værelset ved siden af.

 • Undgå uautoriseret brug ved at låse joysticket

  Ved at deaktivere eller aktivere låsningen af joysticket kan administratoren forhindre uautoriseret brug af TV'et via joysticket og således spare på hotelvirksomhedens faste omkostninger.

 • Låsning af installationsmenu

  Forhindrer uautoriseret adgang til installations- og konfigurationsindstillinger og sikrer dermed størst mulig komfort for gæsterne. Desuden undgås unødvendige omkostninger til en ny installation.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

Se alle specifikationer
 • Tilgængelige funktioner afhænger af implementeringen, der er valgt af integrator.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087, udg. 2. Det faktiske energiforbrug afhænger af, hvordan fjernsynet bruges.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i