Professional LED LCD-TV

  Professional LED LCD-TV

  Bare opret forbindelse

  Nyd friheden ved at surfe på nettet, og få adgang til mange onlineprogrammer med Net TV på dette professionelle, ultraslanke LED LCD-TV til hotelbranchen. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professional LED LCD-TV

55" MediaSuite, LED, DVB-T2/T/C MPEG 2/4 55HFL5573D/10 Find lignende produkter

Bare opret forbindelse

LED-TV til hoteller med Net TV og IP-systemintegration

 • Med Philips Net TV får du populære onlinetjenester på dit hotel-TV

  Med Philips Net TV får du populære onlinetjenester på dit hotel-TV

  Vidste du, at halvdelen af alle rejsende på verdensplan foretrækker at bo på et hotel med Net TV-tjenester? Med Net TV åbner der sig en verden af online-applikationer. Oplev det store udvalg af onlinetjenester med Philips Net TV, som er specielt indbygget i MediaSuite. Nyd Catch-up TV, youtube, billeder, infotainment, vejret og andet internetindhold direkte på dit TV, når du vil. Gennem vores partnernetværk kan du også få IPTV-systemintegration uden brug af STB, hvilket giver mulighed for skræddersyede portaler.

 • Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Flotte LED-billeder med fantastisk kontrast

  Den mest avancerede LED-belysningsteknologi i dette Full HD LED-TV kombinerer iøjnefaldende, minimalistisk design med fremragende billedkvalitet og det laveste strømforbrug i dets kategori. Dertil kommer, at LED-belysningsteknologi ikke indeholder farlige stoffer. Med LED-baggrundsbelysning kan du nyde lavt strømforbrug, høj lysstyrke, utrolig kontrast, skarphed og levende farver.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) giver fremragende bevægelsesskarphed

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) giver fremragende bevægelsesskarphed

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) skaber ekstrem bevægelsesskarphed, som giver et klart og levende billeder i hurtige bevægelser. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerede synlige effekt af den hurtigste opdateringshastighed, HD Natural Motion samt unik billedbehandling, hvilket skaber en uovertruffen skarphed i bevægelserne.

 • Fuld Hotel-, Hospitals- og Fængselstilstand

  Alle nødvendige funktioner til professionel brug i miljøer, der kræver mere end din stue. Fra lydstyrke og menulåsning til mere omfattende materialetest, energibesparelse, tyverisikringsfjernbetjeninger og dedikerede sundheds- og fængselsfunktioner er der mulighed for anvendelse på nichemarkeder.

 • Hotel Scenea til en skræddersyet info- og startkanal

  Med Hotel Scenea kan du vælge og gemme billeder på TV'et, som kan vises ved start eller på infokanalen.

 • Instant Initial Cloning til hurtig installation

  I forbindelse med TV-installationer kan Instant Initial Cloning spare dig 3 - 5 minutter pr. TV, fordi USB-filerne indlæses og kopieres direkte til TV'et uden brug af TV-menuen. Med Instant Initial Cloning kan du reducere installationstiden og omkostningerne dertil betydeligt.

 • VSecure til indholdsbeskyttelse via IP og RF

  For at kunne vise det bedste HD-indhold til gæsten kræver indholdsindustrien strenge sikkerhedsforanstaltninger. Philips har udviklet VSecure via RF og IP (Marlin og Windows DRM) til indholdsbeskyttelse på dit hotel-TV.

 • Serial Xpress Protocol til interaktive systemer

  TV'et kan sluttes til eksterne dekodere og set-top-bokse fra alle de store interaktive systemudbydere via Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi

  Med Grøn knap kan gæsterne spare endnu mere energi på TV'et via dæmpet baggrundsbelysning eller ved at slukke for skærmen, når de hører radio. På denne måde kan hotellets driftsomkostninger reduceres, samtidig med, at gæsterne involveres direkte.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i