Cinema 21:9

Professional LED LCD-TV

  Cinema 21:9

  Professional LED LCD-TV

  Premiere hver aften

  Lad dig imponere af film, som de virkelig skal ses. Det ultrabrede TV med Perfect Pixel HD Engine og LED Pro passer perfekt til filmformatet 21:9 og bliver levende med fascinerende Ambilight og 3D. Gå til premiere derhjemme hver aften. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Professional LED LCD-TV

58" Signature, LCD, DVB-T/C MPEG 2/4 58HFL9582A/10 Find lignende produkter

Premiere hver aften

med 21:9-filmformat og Ambilight

 • LED Pro giver ekstrem kontrast og klarhed

  LED Pro giver ekstrem kontrast og klarhed

  Glæd dig over enestående billeder, og brug op til 50 % mindre energi med Philips' prisvindende LED Pro! Over 1000 LED-lys styres selektivt i et gitter som baggrundslys for skærmen. De skaber fantastisk lys i lyse billedområder og nedblændes helt i mørke områder, hvilket fungerer strømbesparende. Kombineret med den kraftfulde Perfect Pixel HD Engine er resultatet et enestående billede med ekstremt høj kontrast, skarphed og levende farver. Med LED Pro er sort helt sort og hvidt lysende hvidt.

 • Cinema 21:9-filmbilledformat eliminerer sorte bjælker i bunden og toppen

  Cinema 21:9-filmbilledformat eliminerer sorte bjælker i bunden og toppen

  De fleste TV har et billedformat på 16:9 (eller 1.78:1) og en opløsning på 1080p Full HD. De store Hollywood-film er imidlertid normalt optaget i billedformatet 2.39:1. Det nye Philips Cinema 21:9 TV passer perfekt til det oprindelige filmformat på 21:9 (2.39:1), der bruges af instruktører. Så uanset filmen kan du nu se den i det oprindelige billedformat og uden sorte bjælker.

 • Full HD 3D-TV til en virkelig overvældende filmoplevelse i 3D

  Lad dig tryllebinde af 3D-film i din egen stue med verdens første 3D-TV i biografformat. Active 3D anvender den nyeste generation af højhastighedsskærme til at opnå ægte dybde og realisme i Full HD-opløsning. Fantastiske 3D-filmudgivelser på Blu-ray og TV, der udsendes i 3D, giver et stadigt større udvalg af kvalitetsindhold. Dit TV er klar til 3D-oplevelsen i Full HD ved blot at købe så mange 3D-briller, som du ønsker (udvidelsessæt PTA03).

 • Integreret Connectivity Panel

  Det integrerede Connectivity Panel gør det nemt for dine gæster at tilslutte deres personlige enheder til dit TV uden et eksternt Connectivity Panel.

 • Programmerbar startkanal

  Perfekt til in house-reklame eller informationskanaler, da det er muligt at vise en foruddefineret kanal, når TV'et tændes.

 • Lavt strømforbrug

  Philips-TV er designet til at minimere strømforbruget. Dette vil ikke bare mindske indvirkningen på miljøet, men også føre til lavere driftsomkostninger.

 • Begrænsning af lydstyrke

  Denne funktion fastlægger på forhånd det interval for lydstyrke, som TV'et kan bruge. Dermed undgår du at skulle regulere lydstyrken ved høje lydniveauer, og du forstyrrer ikke dine naboer.

 • Miljøvenligt design og brandhæmmende kabinet

  Bæredygtighed er en væsentlig del af Philips' måde at gøre forretning på. Philips-TV er designet og fremstillet i overensstemmelse med vores EcoDesign-principper, som har til formål at minimere den samlede indvirkning på miljøet gennem et lavt strømforbrug, fjernelse af skadelige stoffer, lavere vægt, mere effektiv emballage og større genanvendelighed. Philips-TV har også et specielt kabinet fremstillet af brandhæmmende materiale. Uafhængige test udført af brandfolk har vist, at mens TV nogle gange kan gøre brande, der er opstået som følge af ydre årsager, mere voldsomme, vil Philips-TV ikke forværre branden.

 • En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler

  En samlet kanaloversigt til analoge og digitale kanaler. Dette giver gæsterne mulighed for at zappe problemfrit mellem analoge og digitale kanaler.

Se alle specifikationer
 • 3D-TV kræver tilbehøret PTA03 (Active shutter-briller), en 3D-kompatibel kildeenhed og 3D-kildemateriale.
 • Årligt energiforbrug beregnes ud fra et typisk strømforbrug på 4 timer pr dag, 365 dage om året.
 • Dette fjernsyn indeholder kun bly i visse dele eller komponenter, hvor der ikke findes alternative teknologier, i overensstemmelse med de dispensationsbestemmelser, der findes under RoHS-direktivet.
 • Typisk strømforbrug i tændt tilstand målt i overensstemmelse med IEC62087 Ed 2.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i