LED-display

  LED-display

  Nyd høj ydeevne

  Få imponerende klare billeder på en mere miljøvenlig måde med kant-LED-skærmen. Skærmen har høj ydeevne og pålidelighed men lavt strømforbrug, og den er ideel til projekter, hvor intet kompromis er acceptabelt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED-display

80 cm (31, 5"), kant-LED, HD Ready BDL3210Q/00 Find lignende produkter

Nyd høj ydeevne

med denne fantastiske 31,5" skærm til offentlig visning

 • 3 års garanti

  3 års garanti

  Få ro i sindet med vores omfattende 3-års garanti. Med servicecentre over hele verden og vores hurtige behandlingstid kan du være sikker på, at hvis der mod al forventning skulle opstå en skærmfunktionsfejl, vil vi finde og løse problemet til din fulde tilfredshed inden for det kortest mulige tidsrum.

 • Kant-LED-baggrundsbelysning

  Oplev en jævn fordeling af lyset med den banebrydende LED-teknologi. Hvide LED'er (Light Emitting Diode) er placeret rundt i kanten af skærmen for at give en endnu bedre spredning af lyset. Det giver et endnu lavere strømforbrug og et ægte, ensartet farveområde.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

 • USB-medieafspilning

  Få glæde af din egen medieafspilning via USB-porten. Du skal blot tilslutte et USB-drev og oprette dit eget skiltningsindhold for at viderebringe dine markedsføringsbudskaber, lige når du vil. Med understøttelse af en lang række medieformater giver denne kraftfulde medieafspiller et fremragende billede og ægte fleksibilitet.

 • Smart Control -softwaresuite

  Kontroller og administrer alle offentlige skærme på dit netværk med dette kraftfulde softwareværktøj, der lader dig redigere indstillingerne for din skærm centralt via en tilslutning af typen RJ45 eller RS232. Med Smart Control kan du indstille videoindgangen, redigere farveindstillingerne, angive skærmens id, når du opretter videovægge, og selv diagnosticere hvert skærms status, således at du får alle de funktioner, du skal bruge for at kunne administrere dine skærme fra én central placering.

 • Strømforbrug under gennemsnittet for typen

  Reduktion af den elektriske strøm, der kræves til drift af enheden.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i