Q-Line-skærm

  Q-Line-skærm

  Gør din oplevelse med skiltning mere intens

  Få imponerende klare billeder på en mere miljøvenlig måde med kant-LED-skærmen. Skærmen har høj ydeevne og pålidelighed men lavt strømforbrug, og den er ideel til projekter, hvor intet kompromis er acceptabelt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Signage Solutions Q-Line-skærm

32", Kant-LED-baggrundsbelysning, Full HD BDL3220QL/00 Find lignende produkter

Gør din oplevelse med skiltning mere intens

med en fantastisk smart-ydelse

 • Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

  Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med HTML5

  Opret forbindelse, og få styr på dit indhold via skyen med den integrerede HTML5-browser. Design dit skilteindhold online, og tilslut det til en skærm eller med hele dit netværk. Tilslut blot et RJ45-internetkabel til netværksforbindelsen, tilslut skærmen med den dedikerede URL-adresse, og du er klar til at afspille dit skybaserede indhold.

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • 3 års garanti

  3 års garanti

  Få ro i sindet med vores omfattende 3-års garanti. Med servicecentre over hele verden og vores hurtige behandlingstid kan du være sikker på, at hvis der mod al forventning skulle opstå en skærmfunktionsfejl, vil vi finde og løse problemet til din fulde tilfredshed inden for det kortest mulige tidsrum.

 • Full HD LED-teknologi for fremragende billeder

  Hvide LED'er er Solid State-enheder, der lyser op til fuld, ensartet lysstyrke hurtigere og dermed sparer opstartstid. LED'erne er uden kviksølv. Det medfører mulighed for miljøvenligt genbrug og bortskaffelse. LED'erne giver også bedre mulighed for dæmpning af LCD-baggrundsbelysning og dermed superhøjt kontrastforhold. Det giver suveræn farvegengivelse takket være den ensartede lysstyrke over hele skærmen.

 • AMVA giver bred visning med meget høj kontrast og levende billeder

  Philips AMVA LED-skærmen bruger en avanceret vertikal multidomæne-tilpasningsteknologi, som giver dig meget høje statiske kontrastforhold og ekstra levende og klare billeder. Standardfunktioner klares nemt, og den er især meget velegnet til krævende grafiske opgaver. Den optimerede pixelhåndteringsteknologi giver dig en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, så du får skarpe billeder.

 • Smart Control -softwaresuite

  Kontroller og administrer alle offentlige skærme på dit netværk med dette kraftfulde softwareværktøj, der lader dig redigere indstillingerne for din skærm centralt via en tilslutning af typen RJ45 eller RS232. Med Smart Control kan du indstille videoindgangen, redigere farveindstillingerne, angive skærmens id, når du opretter videovægge, og selv diagnosticere hvert skærms status, således at du får alle de funktioner, du skal bruge for at kunne administrere dine skærme fra én central placering.

 • Tilslut din skærm, og start deling med DLNA

  Du skal blot dele og streame indhold fra din mobile enhed eller fra Media Player til din skærm med alle DLNA-kompatible medieenheder. Tilslut hver enkelt skærm med et Ethernet-kabel, og administrer dit indhold i realtid på dit lokale netværk. Du skal blot tilslutte din skærm og begynde at dele.

 • USB-medieafspilning

  Få glæde af din egen medieafspilning via USB-porten. Du skal blot tilslutte et USB-drev og oprette dit eget skiltningsindhold for at viderebringe dine markedsføringsbudskaber, lige når du vil. Med understøttelse af en lang række medieformater giver denne kraftfulde medieafspiller et fremragende billede og ægte fleksibilitet.

 • Planlæg, hvad du vil, når du vil

  Du kan frit planlægge det rette indhold på det rigtige tidspunkt til at opfylde kravene til dine kundeoplysninger. Bland og administrer dit indhold via flere videoindgangssignaler som USB, VGA, DVI og HDMI. Opret blot en eller flere afspilningslister med planlægningsfunktionen for at få kontrol over dit indhold 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

 • Strømforbrug under gennemsnittet for typen

  Reduktion af den elektriske strøm, der kræves til drift af enheden.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i