LCD-skærm

  LCD-skærm

  Imponerende billedkvalitet

  Leverer krystalklare marketingmeddelelser selv på steder med klart solskin eller kraftig belysning. Den 1500 cd/m² LCD-skærm giver dig fantastisk billedkvalitet praktisk talt overalt. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LCD-skærm

117 cm (46"), multimedie, Full HD BDL4651VH/00 Find lignende produkter

Imponerende billedkvalitet

selv i omgivelser med kraftig belysning

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Projicerer et meget lyst billede selv i dagslys.

  Få en fremragende visuel oplevelse selv i områder, der oplyses af direkte sollys, takket være panelet på 1500 nit. Den høje lysstyrke giver en lang række nye implementeringsmuligheder, især på steder, der har høje omgivende lysniveauer, og leverer krystalklare billeder næsten alle steder, hvor den omgivende lysstyrke er et problem. Det er dog afgørende at sikre sig, at skærmen køles termisk i et airconditioneret kabinet beregnet til sådanne installationer. Se instruktionsbogen for at få flere oplysninger om miljømæssige driftsforhold.

 • Ideel til miljøer med sollys

  Takket være et panel med ultrahøj lysstyrke er denne model ideel til installationer i alle slags miljøer, selv med direkte sollys. I forbindelse med sådanne installationer er det dog altoverskyggende at sikre, at skærmen behandles termisk korrekt i et kabinet med aircondition med henblik på at sikre, at der ikke opstår sorte pletter på panelet.

 • Slankt rammedesign giver et stilfuldt udseende

  Et slankt rammedesign føjer et stilfudt udseende til en skærm til offentlig visning, så den kommer til at passe perfekt ind i mijøet. Yderligere gør dette design skærmen idéel til vægge med matrix side om side.

 • Lysstyrken justeres automatisk efter de omgivende betingelser

  Justeringen af skærmindstillingerne, så de svarer til omgivelsernes lysforhold, sker uden brugerens medvirken.

 • LCD-skærm til Full HD 1920x1080 pixel

  Skærmen har en opløsning, der kaldes Full HD. Den nyeste LCD-skærmteknologi har den ægte high definition widescreen-opløsning på 1080 progressive linjer med hver 1920 pixel. Dette giver den bedst mulige billedkvalitet for HD-indgangssignaler med op til 1080 linjer. Det producerer strålende flimmerfri progressiv scanningsbilleder med optimal lysstyrke og fremragende farver. Dette levende og skarpe billede giver dig en forbedret billedoplevelse.

 • Overholder RoHS-standarder til gavn for miljøet

  Philips' skærmprodukter er udviklet og produceret i overensstemmelse med de skrappe standarder i RoHS (Restriction of Hazardous Substances), der definerer grænserne for bly og andre giftige stoffer, der kan skade miljøet.

 • Temperatursensor måler sundhedstilstanden

  Denne skærm til offentlig visning er udstyret med en temperatursensor til at overvåge den indvendige sundhedstilstand. Hvis den indvendige temperatur overstiger den forudindstillede grænse, akitveres to indvendige blæsere automatisk for at køle skærmen ned.

 • Smart-indsats i bagbeklædningen til placering af en lille PC

  Professionelle PC'er er blandt de mest populære installationer til offentlig visning. Ofte forøger de den samlede dybde i forhold til visningen og skaber en masse kabelrod. Vi har i stedet designet denne skærm med Smart-indsats i bagdækslet, hvilket gør løsningen ideel til en professionel PC med en kompakt formfaktor. Desuden udgør kabelhåndteringssystemet en pæn løsning, der giver et attraktivt og professionelt udseende.

 • Forbedret zoom-funktion understøtter anvendelse af matrix side om side

  Den interne zoom-funktion gør det nemt at implementere en videovæg-matrix uden behovet for kostbaret eksternt udstyr. Det at oprette en forbløffende videovæg er blevet enkeltheden selv, og det er muligt at oprette mange forskellige konfigurationer.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i