LED-display

  LED-display

  Fremragende billedkvalitet. Superslankt design.

  Viderebring dine marketingmeddelelser med stil med denne superslanke 47" (119 cm) full HD-skærm. Skærmen er ideel til steder, hvor plads er afgørende, uden at gå på kompromis med ydeevne eller billedkvalitet. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

LED-display

119 cm (47"), kant-LED, Full HD BDL4785SL/00 Find lignende produkter

Fremragende billedkvalitet. Superslankt design.

Stadig høj ydeevne

 • DVI-serieforbindelse

  DVI-serieforbindelse

  Opret en digital videovæg med op til 150 skærme i en 15 x 10 konfiguration med en DVI-serieforbindelse. Du skal blot slutte DVI Out-porten til en DVI In-port i en anden skærm for at oprette den mest forbløffende videovægoplevelse nogensinde.

 • SmartPower til energibesparelse

  SmartPower til energibesparelse

  Lysstyrken for baggrundsbelysningen kan kontrolleres og forudindstilles af systemet. Det kan reducere strømforbruget med op til 50 %, hvilket medfører en væsentlig besparelse i energiomkostningerne.

 • Kant-LED-baggrundsbelysning

  Oplev en jævn fordeling af lyset med den banebrydende LED-teknologi. Hvide LED'er (Light Emitting Diode) er placeret rundt i kanten af skærmen for at give en endnu bedre spredning af lyset. Det giver et endnu lavere strømforbrug og et ægte, ensartet farveområde.

 • Mange funktioner. En ledning

  Få fuld kontrol over din skærm ved at køre alle driftskommandoer og dit videosignal gennem et enkelt HDMI-kabel. Denne unikke funktion gør det meget nemmere og mere praktisk at sikre jævn drift og vedligeholdelse af din skærm. CEC-kommandoer (Consumer Electronics Control) gør det til en leg at finde vigtige oplysninger om din skærm.

 • Netværksstyring: RJ45

  Takket være den nye LAN (RJ45)-port er det nemt at håndtere din skærm. Du kan konfigurere hver enkelt skærm eller se hver enkelt enheds status hurtigt og nemt via en RJ45-forbindelse.

 • Display Port giver hurtigere grafikunderstøttelse

  Se krystalklare billeder med Display Ports grafikunderstøttelse med høj båndbredde. Ud over Full HD-video transmitterer Display Port også lyd, så der er ikke behov for ekstra kabler.

 • 120 Hz panel

  Se utroligt klare videobilleder takket være 120 Hz panelet. Selv hurtige actionscener kan vises uden slør, så du får en bedre oplevelse.

 • LCD-skærm til Full HD 1920x1080 pixel

  Skærmen har en opløsning, der kaldes Full HD. Den nyeste LCD-skærmteknologi har den ægte high definition widescreen-opløsning på 1080 progressive linjer med hver 1920 pixel. Dette giver den bedst mulige billedkvalitet for HD-indgangssignaler med op til 1080 linjer. Det producerer strålende flimmerfri progressiv scanningsbilleder med optimal lysstyrke og fremragende farver. Dette levende og skarpe billede giver dig en forbedret billedoplevelse.

 • Superslankt design

  Med en samlet dybe på under 4 cm kan du installere din skærm diskret næsten hvor som helst. Denne skærm kombinerer flot design med et meget slankt kabinet for ekstrem fleksibilitet.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i