3D-skærm uden briller

  3D-skærm uden briller

  Fremtidens 3D i Ultra HD

  Den autostereoskopiske 50" E-LED-skærm giver Ultra HD-opløsning i både 2D og 3D uden brug af briller, den bedste dybde, bredeste betragtningsvinkel, laveste grad af krydstale og de dybeste sortniveauer. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Signage Solutions 3D-skærm uden briller

50, Kant-LED-baggrundsbelysning, Ultra HD, Autostereoskopisk 3D BDL5071VS/00 Find lignende produkter

Fremtidens 3D i Ultra HD

Uden behov for særlige briller

 • Autostereoskopisk 3D

  Autostereoskopisk 3D

  Få en fantastisk 3D-oplevelse uden briller takket være den autostereoskopiske 3D-effekt. Ved brug af linseteknologi giver den fremragende klarhed og dybde, så din 3D-oplevelse kan blive endnu mere naturtro og sjov.

 • Designet til brug døgnet rundt

  Designet til brug døgnet rundt

  Forretningen sover aldrig, så vores skærme til offentlig visning er designet til brug 24/7. Takket være suveræne komponenter, der sikrer et højere kvalitetsniveau, kan du trygt regne med pålidelighed døgnet rundt fra dette udvalg af modeller.

 • 4K UHD E-LED-skærm, 3840x2160p

  Krystalklar billedkvalitet med ultrahøj opløsning, der giver dit publikum hidtil usete niveauer af realisme og nydelse for seeren. Dine seere vil få fornøjelsen af fremragende billeder med en utrolig virkelighedstro farvegengivelse og de skarpeste billeder på markedet.

 • 28 linseformede visninger for utroligt jævne 3D-billeder

  Med 28 linseformede visninger kan du se rundt om virtuelle objekter på 3D-visningen og få de mest imponerende 3D-visuelle effekter hele vejen rundt.

 • 3D og 2D dobbeltvisningsskærm

  Skærmen kan bruges til en lang række anvendelser, da den kan betjenes i både 2D- og 3D-tilstand. Panelet med 4K UHD-opløsning giver mulighed for en fantastisk billedkvalitet og ægte farvegengivelse i 2D og 3D. Den integrerede gengivelseskerne tilbyder indholdsskabere og slutbrugere fuld kontrol over kvaliteten og dybdeeffektegenskaberne i billedet.

 • Justerbare ud-af-skærmen effekter giver optimeret 3D-effekt

  Medrivende ud-af-skærmen effekter kan justeres for at optimere 3D-effekten til ethvert formål.

 • Optisk limningsproces giver høj kontrast og stærke farver

  Optisk limning refererer til et beskyttende glas, der er limet på foran en skæm. En limet skærm øger kontrastforholdet ved at mindske mængden af reflekteret omgivende lys. Optisk limning forbedrer holdbarheden og gør skærmen mere robust.

 • 3D-systemløsning

  Systemløsningen er designet til maksimalt genbrug af indhold/koncepter fra 2D-skiltningsbranchen. Det vigtigste værktøj til dette er det fleksible 2D-plus-dybde-format, der muliggør afkobling af indholdsskabelse og indholdsvisualisering. Gengivelseskernen, der er integreret i de autostereoskopiske 3D-skærme, understøtter det enestående billedformat Declipse, som muliggør en ægte 3D-effekt.

 • 3D-indholdsvisualisering

  Softwareværktøjer følger med skærmen for at afspille 3D-indhold og styre 3D- og 2D-visualiseringsparametre. Det faktiske 3D-indhold kan skabes via plug-ins, der er tilgængelige for populære 3D-animationssoftwarepakker. Eksisterende 2D- eller stereoindhold kan konverteres til formatet 2D-plus-dybde. 2D-plus-dybde-formatet er kompatibelt med eksisterende komprimeringsværktøjer, da den ekstra båndbredde ved dybden er lille.

Se alle specifikationer

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i