Sonicare

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Sonisk eltandbørste

  • KA

  Philips Sonicare FlexCare Platinum

  Sonisk eltandbørste

  Mange tekniske finesser til personligt tilpasset tandbørstning

  Eltandbørsten Philips Sonicare FlexCare Platinum hjælper dig med at få sundere tandkød på to uger. Den fjerner op til 7 gange mere plak mellem tænderne end en manuel tandbørste. Tryksensoren signalerer, når du børster for hårdt. Med det lange, smalle børstehoved er det let at komme til, også længst tilbage i munden. Test i 60 dage!

  ”Den nye Philips Sonicare FlexCare Platinum er ikke en skrubbebørste. Den er tandbørsternes Bugatti Veyron”, skriver Paul Davies i den britiske avis Telegraph. Se alle fordelene

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Sonicare FlexCare Platinum Sonisk eltandbørste

3 indstillinger, 3 intensiteter, 2 børstehoveder, Med tryksensor HX9112/02 Find lignende produkter

Mange tekniske finesser til personligt tilpasset tandbørstning

”Tandbørsternes Bugatti Veyron” ifølge avisen Telegraph!

 • Få fjernet op til 7 x mere plak med vores InterCare-børstehoved*

  Få fjernet op til 7 x mere plak med vores InterCare-børstehoved*

  Sæt vores InterCare-børstehoved på og få forbedret dit tandkøds tilstand på blot 2 uger. Ekstra lange børstehår fjerner mere plak på de steder, der er svære at nå, og mellem tænderne for sundt tandkød.

 • Giver sundt tandkød på blot 2 uger

  Giver sundt tandkød på blot 2 uger

  Med optimal rensning fra FlexCare bliver tandkødet sundere på 2 uger. Fjernelse af op til 7 gange mere plak langs tandkødskanten i forhold til en manuel tandbørste vil give dig det sundeste smil.

 • Vælg mellem 3 forskellige indstillinger og 3 intensitetsindstillinger

  Vælg mellem 3 forskellige indstillinger og 3 intensitetsindstillinger

  Med Flexcare Platinum vil du opleve en virkelig dyb rensning. Med vores 3 intensitetsindstillinger kan du forbedre din rensning, mens 3 indstillinger opfylder dine specifikke behov: Clean-indstillingen - til optimal daglig rensning, White - til fjernelse af pletter på overfladen og Deep Clean-funktionen for en fremragende daglig rengøring.

 • Advarer dig, hvis du trykker for hårdt med børsten

  Advarer dig, hvis du trykker for hårdt med børsten

  Du bemærker måske ikke, hvis du børster for hårdt, men din FlexCare Platinum gør. Hvis du børster for hårdt, vil håndtaget pulsere blidt. Dette er en påmindelse om at lette på trykket og lade dit børstehoved gøre arbejdet. 7 ud af 10 personer syntes, at denne funktion har hjulpet dem med at blive bedre til tandbørstningen.

 • Vores unikke teknologi giver dig en effektiv, men nænsom rensning

  Vores unikke teknologi giver dig en effektiv, men nænsom rensning

  Kraftige soniske vibrationer forvandler tandpastaen til plakbekæmpende bobler og fordeler dem dybt ind mellem tænderne og langs tandkødskanten. På samme tid vil dine tænder opleve 31.000 nænsomme, men effektive børstebevægelser. Det svarer til én måneds manuel børstning på bare 2 minutter.

 • Timere opfordrer til grundig børstning i 2 minutter

  Timere opfordrer til grundig børstning i 2 minutter

  Det tager kun 2 minutter at børste tænderne grundigt. Vores QuadPacer fortæller dig, hvornår du har brugt den optimale mængde tid i hver del af munden, mens vores Smartimer signaler, når den samlede tid er gået. Sammen hjælper de dig med at nå den anbefalede børstetid hver gang.

 • Sikker og skånsom sikring af din mundhygiejne

  Sikker og skånsom sikring af din mundhygiejne

  Uanset dine specifikke behov kan du regne med en sikker tandbørstning med FlexCare Platinum. Vores soniske teknologi er egnet til brug med bøjle, fyldninger, kroner og lakeringer, og den kan endda bruges ved den daglige behandling af tandkødslidelser.

 • Lang batterilevetid og rejseetui

  Lang batterilevetid og rejseetui

  Med det eksklusive rejseetui kan du opbevare din tandbørste hygiejnisk, mens vores kompakte rejseoplader sørger for, at du har strøm, når du er på farten. Der er nok til to ugers regelmæssig brug fra en enkelt fuld opladning, så selvom du er på farten, kan du stadig få den gode, friske fornemmelse.

Se alle specifikationer
 • *baseret på to perioder af to-minutters børstetid om dagen, i rensningstilstand
 • I sammenligning med almindelig tandbørstning alene

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i