Saeco

  Saeco GranBaristo

  Fuldautomatisk espressomaskine

  Glæd dig over et unikt udvalg af 18 lækre specialiteter

  GranBaristo sætter standarden inden for variation, komfort og nydelse takket være en række avancerede teknologier. Og det patenterede VariPresso-kammer kan variere bryggetrykket og dermed levere et stort udvalg af kvalitetsdrikkevarer. Se alle fordelene

  Vejledende udsalgspris: kr 12.999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Billeder

Saeco GranBaristo Fuldautomatisk espressomaskine

18 drikke, Integreret mælkekande, Rustfrit stål, AquaClean HD8975/01 Find lignende produkter

Glæd dig over et unikt udvalg af 18 lækre specialiteter

Ensartede resultater, der passer til netop din smag

 • Juster længden, 6 indstillinger for aromastyrke og 5 for kværnen

  Juster længden, 6 indstillinger for aromastyrke og 5 for kværnen

  Denne superautomatiske maskine tilbyder en overflod af tillokkende muligheder for at tilpasse dine drikke efter din smag. Du kan nemt tilpasse og lagre længden, styrken og temperaturen for hver drik. Gå bare i gang med at udforske, eksperimentere og drømme dig frem til en hvilken som helst drik!

 • Juster og gem op til 6 brugerprofiler

  Juster og gem op til 6 brugerprofiler

  Gem dine personlige kaffeindstillinger i de let tilgængelige personlige brugerprofiler. Du vil altid kunne drikke espresso, kaffe, cappuccino og alle andre drikke, præcis som du foretrækker dem, med et tryk på en knap.

 • 100 % keramiske kværne sikrer langvarig ydeevne

  100 % keramiske kværne sikrer langvarig ydeevne

  Keramisk materiale sikrer langvarig ydeevne og lydsvag funktion uden nedslidning. Det betyder, at din kaffe altid er malet som den første gang, og du får det bedste ud af dine bønner til mere end 15.000 kopper.

 • Perfekt mælkeskum takket være Latte Perfetto-teknologi

  Perfekt mælkeskum takket være Latte Perfetto-teknologi

  Hver kop kaffe, du laver, pyntes med et silkeblødt lag af mælk, der får din mund til at løbe i vand. Mælkekanden opskummer mælken to gange og hælder derefter et lag creme i din kop ved den helt rigtige temperatur og uden stænk. Kanden kan også uden problemer opbevares i køleskabet, og den er utroligt hygiejnisk.

 • Variabelt bryggetryk for kaffe og espresso

  Variabelt bryggetryk for kaffe og espresso

  Saeco GranBaristo tilbyder et uovertruffent udvalg af drikkevarer, der passer til enhver lejlighed takket være det patenterede VariPresso-bryggekammer. Hemmeligheden er det justerbare bryggetryk. Indstil det på høj for en intens, fyldig espresso, eller sænk trykket for en lang, klassisk kaffe.

 • Ikonisk overflade i rustfrit stål, der er formet til præcision

  Ikonisk overflade i rustfrit stål, der er formet til præcision

  Hver lille detalje af denne maskine er designet og udformet i højeste kvalitet. Finishen i rustfrit stål, der er inspireret af italiensk design og håndværk, vil bestå tidens test i ethvert klassisk eller moderne køkken. Maskinen er en elegant designvision og ser lige så fantastisk ud som den kaffe, den brygger.

 • Med AquaClean, der giver op til 5.000* kopper uden afkalkning

  Med AquaClean, der giver op til 5.000* kopper uden afkalkning

  AquaClean er vores patenterede vandfilter, der er designet til at forbedre kvaliteten af din kaffe ved at rense vandet. Det forhindrer også kalkaflejringer i kaffemaskinens vandkredsløb: Bryg op til 5.000* kopper uden afkalkning ved at udskifte filteret regelmæssigt.

 • Fjern mælkerester efter brug med mælkerensningsfunktionen

  Fjern mælkerester efter brug med mælkerensningsfunktionen

  Den unikke lynrengøring af kanden med ét tryk giver dig mulighed for praktisk rengøring af mælkesystemet efter brug

 • Forbedret styring af maskinen via det avancerede display

  Forbedret styring af maskinen via det avancerede display

  Det avancerede display viser dig alle relevante oplysninger, så du nemt kan interagere med maskinen og få den bedste ydeevne. Kombinationen af ikoner og tekst leder dig gennem alle tilpasningsmuligheder og vigtige vedligeholdelsesprocesser.

 • Du har 18 drikke lige ved hånden

  Nyd et enestående udvalg af drikke, der passer til enhver lejlighed. Uanset om du er til espresso eller en kaffe- eller mælkebaseret opskrift, leverer din superautomatiske maskine et perfekt resultat direkte i koppen – uden besvær og på ingen tid!

 • Cappuccino og latte macchiato med ét tryk – inkl. mælkekaraffel

  Nyd supercremet cappuccino og latte macchiato med perfekt temperatur på den nemmest mulige måde. Hæld blot mælken i kanden, slut maskinen til stikkontakten, og vælg din foretrukne drik. Uanset om det er en cappuccino eller opskummet mælk, serveres den færdige drik på få sekunder i en stænkfri strøm ved den ideelle temperatur.

 • Bryggeenhed, der kan tages af med én finger, for en nem og effektiv rengøring

  Saeco GranBaristo er den eneste fuldautomatiske espressomaskine med en bryggeenhed, der kan tages af med en enkelt finger, for en nem og effektiv rengøring.

Se alle specifikationer
* Vejledende udsalgspris
 • Det faktiske antal kopper afhænger af de valgte kaffevarianter, skylning og rengøringsmønstre. Afkalkningsalarmen deaktiveres automatisk efter 8 filtre.

Nyligt viste produkter

Du er måske også interesseret i